Tényleg ez az ellenzéki színvonal? Szabó Tímea arról posztol, hogy Novák "ál-ablakpucolást" végez?
Havi milliós fizetésért miért tűrik el az emberek, hogy egy politikus azzal töltse az idejét, hogy kinyomozza, Novák Katalin képviselő asszony valóban ablakot mos-e vagy csak úgy tesz, mintha ablakot mosna?
Mi lesz a következő? Orbán ürülékének álagát fogja vizsgálni? Vagy Németh Szilárd pacalpörköltjének eredetiségét? Esetleg Szijjártó Péter hajának zselézetlen állapotát?
Tényleg ez a legnagyobb probléma az országban, hogy már nincs is mivel foglalkozzon egy képviselő?
Kérdező, egy hivatalban lévő politikusnak járványidején az a dolga, hogy propagandafotókat tegyen közzé?
Nincs más dolga?
Már ne haragudj, de ez milyen végzett közéleti tevékenység?
Miért tartozik ez a köznépre?
Téged ez komolyan érdekel?
Mielőtt félreérted, ezt nemcsak a kormánypárti politikusokra értem!
Ahogy annak idején Gyurcsány táncolós videója is idiótaság volt...úgy az ilyen propandaanyagról is ez a véleményem!
12-nek is sok igaza van,rohadtul unalmas ez.
Nem véletlen,hogy a lakosság 37%-a nem tudja hova szavazzon.
Két rossz közül választhatsz jövőre.Az egyik egy nacionalista,a másik tök hülye.
16#
Ezt én sem értem.
Én a Jobbikra szavaztam 14-ben meg 18-ban.Többet viszont nem fogok.
2006-ban csomó Jobbikos ment Gyurcsány meg az MSZP ellen.
A szoci kormány beakarta tiltani a Jobbikot.
Elment az esze annak a pártnak.
#19 Ahogy a momentum és az lmp is.
Tényleg nem kell mást tenni a kampányban majd, mind újra meg újra megmutatni az embereknek hogy mit is hazudtak nekik korábban, akár csak a 2018-as választási kampányban, nem régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!