Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ez az ellenzéki...

Tényleg ez az ellenzéki színvonal? Szabó Tímea arról posztol, hogy Novák "ál-ablakpucolást" végez?

Figyelt kérdés

Havi milliós fizetésért miért tűrik el az emberek, hogy egy politikus azzal töltse az idejét, hogy kinyomozza, Novák Katalin képviselő asszony valóban ablakot mos-e vagy csak úgy tesz, mintha ablakot mosna?

Mi lesz a következő? Orbán ürülékének álagát fogja vizsgálni? Vagy Németh Szilárd pacalpörköltjének eredetiségét? Esetleg Szijjártó Péter hajának zselézetlen állapotát?

Tényleg ez a legnagyobb probléma az országban, hogy már nincs is mivel foglalkozzon egy képviselő?

2020. dec. 27. 09:27
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
34%
Nyilván ilyen a színvonal, Tordai Bence, Karácsony, Jakab, Gyurcsány, a fetrengő Varju, patkányozás, Hadházy, Kunhalmi... Kulturálatlan, bunkó, magyarellenes viselkedés náluk normális. Ha lebuknak füvezéssel, lopással, egyszerűen nem ismerik fel magukat a felvételen. Szabó kisebbségi származású, az idegbetegség, a provokáció, a destruktivitás, a túlzott önbizalom náluk teljesen normális.
2020. dec. 27. 10:27
 12/45 Micimacko67 ***** válasza:
71%

Kérdező, egy hivatalban lévő politikusnak járványidején az a dolga, hogy propagandafotókat tegyen közzé?

Nincs más dolga?

Már ne haragudj, de ez milyen végzett közéleti tevékenység?

Miért tartozik ez a köznépre?

Téged ez komolyan érdekel?

Mielőtt félreérted, ezt nemcsak a kormánypárti politikusokra értem!

Ahogy annak idején Gyurcsány táncolós videója is idiótaság volt...úgy az ilyen propandaanyagról is ez a véleményem!

2020. dec. 27. 10:29
 13/45 anonim ***** válasza:
41%
Micsoda kormányzás lenne itt ilyen minőségű ellenzéki politikusokkal. Rémálmomban se jöjjön elő, hogy ezek a kefekötők hatalomhoz jutnak.
2020. dec. 27. 10:30
 14/45 anonim ***** válasza:
57%

12-nek is sok igaza van,rohadtul unalmas ez.

Nem véletlen,hogy a lakosság 37%-a nem tudja hova szavazzon.

Két rossz közül választhatsz jövőre.Az egyik egy nacionalista,a másik tök hülye.

2020. dec. 27. 10:36
 15/45 anonim ***** válasza:
6%
A jövő évi választás lesz a "Magyar Golgota".
2020. dec. 27. 10:40
 16/45 anonim ***** válasza:
59%
Én képtelen vagyok megérteni, hogy pl egy Jobbikos szavazó, hogyan tud az összefosás jelöltjére szavazni, aki mögött ott áll a DK és az MSZP is?
2020. dec. 27. 10:40
 17/45 anonim ***** válasza:
80%

16#

Ezt én sem értem.

Én a Jobbikra szavaztam 14-ben meg 18-ban.Többet viszont nem fogok.

2006-ban csomó Jobbikos ment Gyurcsány meg az MSZP ellen.

A szoci kormány beakarta tiltani a Jobbikot.

Elment az esze annak a pártnak.

2020. dec. 27. 10:44
 18/45 anonim ***** válasza:
70%
#16 Ezért kellett a jobbiknak lecserélnie a saját szavazóit, mert az eredeti jobbikosok soha nem tették volna meg. Akik most a jobbiknál maradtak, az a pár % már az új-jobbikosok, vagyis sok csalódott mszp-s és azok, akik bárkire leszavaznának ha a pártvezetése azt mondja nekik.
2020. dec. 27. 10:45
 19/45 anonim ***** válasza:
70%
Már csak azért is érdekes, mert így a Jobbik a saját eszmeiségét és megalakulásának célját köpi szembe.
2020. dec. 27. 10:47
 20/45 anonim ***** válasza:
78%

#19 Ahogy a momentum és az lmp is.

Tényleg nem kell mást tenni a kampányban majd, mind újra meg újra megmutatni az embereknek hogy mit is hazudtak nekik korábban, akár csak a 2018-as választási kampányban, nem régebben.

2020. dec. 27. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!