Mi lesz ennek a következménye, hogy a lakosság legnagyobb része nem akarja beoltatni magát?
Miről beszélsz te b**i? Eltakarodsz szépen beoltatni magad és a családod és akkor nem kell fosnod az oltatlanoktól, de ha nem mész az sem érdekel senkit, mert azt ne várd el senkitől hogy miattad vagy bárki más miatt mindenki feláldozza magát...álmodban max. 🙃
"kamujárványra kamuvakcina"
Akkor ezt mondd az áldozatok hozzátartozóinak a szemébe. Balázs Fecó, Bergendy István, a tanárok, orvosok és ápolók családjának. Idióta.
Everlight: kötözködés nélkül kérdezem, honnan vetted ezt az infót?
Mármint azt, hogy átnevezték az influenzát?
Everlight: azt kérdeztem, hogy honnan vetted ezt az infót, hogy átnevezték az influenzát.
Nem azt, hogy te mit gondolsz, mi lesz ennek az egésznek a következménye, vagy mi lehetne gyanús.
Mint azt Pelikán József gátőrtől tudjuk: "Az a gyanús, ami nem gyanús." (Bacsó Péter A tanú)
Mielőtt leírom a következő mondatom, leszögezném, hogy nem vagyok semelyik párt tagja vagy szimpatizánsa.
A diktatúra az ott kezdődik, amit Pinochet tábornok csinált, minekutána megdöntötte Salvador Allende uralmát Chilében.(Amúgy a visszavezetik és a mindenáron szavakat egybe kell írni.)
És nem szeretném a politikát idekeverni, mert -leírom újra-, arra vagyok kíváncsi, honnan szedted azt az információt, hogy az influenzát keresztelték át? És komolyan érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!