Mi lesz ennek a következménye, hogy a lakosság legnagyobb része nem akarja beoltatni magát?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 23:13
21/56 anonim válasza:
#20 márpedig nem nem nem és nem.
22/56 anonim válasza:
Nem adatom be. Most sincs katasztrófa. Március óta várom a nagy rohamot. Valahogy nem így képzeltem ezt a mind meghalunk vírust.
23/56 anonim válasza:
22: Én is valahogy inkább úgy képzeltem el, mint Stephen King Végítéletében. A kórházak dugig, az összes vonaluk foglalt. Az emberek betördösik a kirakatokat, fizetés nélkül távoznak a boltokból, dugig pakolt bevásárlókocsikkal. Az utcákon törés-zuzás, a nagyvárosokat próbálják elhagyni. Egy nihilista prédikátor, "ITT A VILÁGVÉGE!"-feliratú táblával a nyakán pedig csengőt ráz, és azt kiabálja, hogy "A fenevad már itt van! Eljött az ő ideje!". Én is ezt várom március óta, de eddig csalódnom kellett. :)
24/56 anonim válasza:
23: ebből egy igaz: a kórházak dugig vannak. ;)
25/56 anonim válasza:
Elmondom. Hiaba lesz iksz szazalek vedett, a jarvany nem tunik el, a folyamatos lezarasok, maszk, kaosz, valsag marad. Miattuk.Bravo.
26/56 anonim válasza:
"márpedig nem nem nem és nem."
Ezt nevezem érvelésnek!
27/56 anonim válasza:
Neked ehhez nincs közöd. Ha én nem akkor én nem.
28/56 anonim válasza:
Nem vagyok se vírustagadó, se összeesküvés hívő, se oltásellenes,de ezt most tuti nem adatom be. Talán pár év múlva amikor többet tudunk róla.
29/56 anonim válasza:
"Neked ehhez nincs közöd. Ha én nem akkor én nem."
De van közöm. Mert megfertőzhetsz engem, a szüleimet, a barátaimat, és a korlátozások miatt csődbe viheted a vállalkozásomat.
30/56 anonim válasza:
Egyébként bármelyik észlény oltásellenes tud mondani egyetlen használható érvet, hogy miért téved az Európai Gyógyszerügynökség? Milyen információk alapján gondolják ők úgy, hogy nem biztonságos az az oltás, amit a tudósok annak minősítenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!