Fideszesek, hogyan képzelitek az életet 2022 után ha nyer az Ellenzéki Összefogás?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 17:46
1/15 anonim válasza:
Szerintem felkötik magukat az első lámpavasra.. :DDD
2/15 Molyember válasza:
Azonnali nemzethalál, migránsok, államcsőd, brüsszeli bürokraták belovaglása Felcsútra.
3/15 anonim válasza:
Egy verbeli Fideszes csak halkan mosolyog az ilyen kerdeseken ... es tudja, hogy ilyen elo sem fordulhat!
4/15 anonim válasza:
Bejönnek a migránsok, le kell telepíteni őket. Mindenhonnan leverik a keresztet, nemzeti címert a gaypradesok. Privatizálják a rezsi szolgáltatókat és folyamat gázár,villanyáremelkedés lesz. 10-15 helyettese lesz minden miniszternek, államtitkárnak és nagyon demokrácia lesz. Aki nem ezt mondja eltüntetik. Államcsőd, fizetéscsökkentés...
Ez lesz. El lehet menteni
5/15 anonim válasza:
3
Pont erre van szüksége az ellenzéki összefogásnak... hogy minden fideszes azt higgye ez a verseny már lefutott... ;)
7/15 anonim válasza:
Ndm vagyok fideszes,de mivel lenne jobb nekünk?
8/15 anonim válasza:
Ha a kérdésben megfogalmazodott vizio bekovetkezne, akkor fognam magam es teglankent hordanam a Dunaba a Parlament epuletet :)
9/15 anonim válasza:
Aki felelős beosztásban volt,az előzetesbe,majd tárgyalás és életfogytiglan.
A "hívő" állampolgárok pedig egész egyszerűen hirtelen balosok lesznek...
NE várj mást,mint amit beléjük vert a Fidesz propaganda. :)
10/15 anonim válasza:
Az eddig összelopkodott milliárdokból jól megleszek én Thaiföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!