Miért csökken folyamatosan a kormánypárt népszerüsége?
21./ Hát igen,vannak olyan pártok ahol mindenki fogja be a pofáját,és lehetőleg ne kérdezzen senki semmit....Bocs.
Azt hittem ez a lap még nem az /a/lap.
Csak így címszavakban :)
SZFE SzajréJóska Covid vészhelyzet választási törvény mutyi stadion krumpli Alaptörvény mutyi Kaleta Mészáros Tiborcz iparűzési adó erős forint államadósság Soros Gyurcsány EU vétó vakcinamutyi
Nincsenek olyan plakátok, mint korábban voltak, a jelenlegitől meg nem vadulnak annyira be a párt követői...
Nincs békamenet és társai sem.
Már uncsi a Soros- és migránsmantra, állandóan, a legcsekélyebb kis ügyben is balhéznak az Unióval, annyira arrogánsak; a nagy kereszténységük csak farizeusság, ha nem úgy állnak a számok, folyton átszabják a gránitszilárdságut... és a minden mértéket felülmúló pofátlan lopkodásról még nem is beszéltem.
Ja, és a szánalmas járványkezelés, az sem tesz jót.
A gyerek is akkor kapja a pofont mikor már olyan sok van a rovásán hogy azt már nemlehet tovább tűrni.
orbánnak is sok van már a rovásán ideje egy nagy pofont adni neki hogy magához térjen.
Hajrá összefegás rátok szavazok, és nem csak én egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!