Várjátok már Csepelen a "Karácsony"-i hajléktalanokat?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 16:20
1/9 anonim válasza:
Karácsony Gergely meglepte karácsonyra a budapestieket egy kis adóemeléssel, 1-2 megszorítás, hajléktalanok Csepelre , ki tudja még mit akar ajándékozni. Holnapig még van ideje!
2/9 anonim válasza:
felemelte egyszemélyes döntéssel a bp-i gyermekétkeztetés díját (Karácsonyi ajándék) - sálálá
3/9 A kérdező kommentje:
Hol lakik ez a "jóemberünk" ?
Mennék egy kicsit énekelni a háza elé szenteste, hamár úgysincs kijárási tilalom.
2020. dec. 23. 16:28
4/9 anonim válasza:
Azok is úgy jönnek mint már 5 éve a migránshordák :DDDDDDD
6/9 anonim válasza:
Én laktam Csepelen, tudom hol vannak ezek a lakások. Szépek, újépítésűek.
Nem sajnálok én senkitől semmit, de elszomorít, hogy két gyerekkel egy egyszobás albérletben tengődöm egy vagyonért miközben 15 éve egy napot nem voltam munkanélküli, az egyikkel egy, másikkal másfél évet tudtam otthon maradni. Mindent fizetek tisztességesen, mégsem jár semmi. Még az anyaotthon sem mondván, nem vagyok elég szegény.
7/9 anonim válasza:
6! Akkor keress kevesebbet, és járni fog. most komolyan irigyled a nálad sokkal csóróbbak helyzetét? Ennyire ne legyél már önsorsrontó.
8/9 anonim válasza:
#6 Jó látni, hogy van, akinek még van igazságérzete.
9/9 anonim válasza:
Még így is sokkal jobb főpolgármester, mint Tarlós volt.. :)))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!