Az ilyenek nem tudnak angolul. Minek adtad neki a linket? Keresse meg magának. ha nem megy neki, akkor egy digitális kretén.
2020. dec. 23. 12:00
12/24 anonim válasza:
11. én inkább arra tippelnék, hogy a 10es nem tud angolul, ezért nem képes 3-4 mondatban összefoglalni, példát mondani arra, hogyan is érvényesíti Soros a befolyását, csak valahol látta, hogy ezt az oldalt - többek között - soros is támogatja, tehát biztosan ez a megoldás. Természetesen példát nem tud mondani, honnan is tudna.
2020. dec. 23. 12:07
13/24 anonim válasza:
nem merek belemenni a témába de maradjdunk annyiban Gyuri bácsinak 1 csettintésbe kerül itt bármit elérni....bármi alatt bármit érts
2020. dec. 23. 13:10
14/24 anonim válasza:
Soros legnagyobb bűne, hogy Orbánt a magyar nép nyakára ültette.
2020. dec. 23. 13:22
15/24 anonim válasza:
Te kételkedsz a kormány és a miniszterelnök igazmondásában ??
2020. dec. 23. 13:48
16/24 anonim válasza:
Akinek egy csöpp esze van, látja az összefüggéseket.
Soros ugyanúgy báb a háttere számára, mint az ő bábjai számosan a világpolitikában a szervezetek emberei.
2020. dec. 23. 14:54
17/24 anonim válasza:
12
Hagyjuk már ezt. Ha okosabb vagy mint a 10-es, akkor bizonyítsd be, hogy Gyurika bácsi csak selyemcukrot szopogat egész nap. Meglehetősen debil mentalitás azt feltételezni egy milliárdosról, hogy csak "ajánlásokat" tesz az EU-nak. A milliárdos angol font bedöntő gazemberek már csak ilyen rendesek. Félre ne értsd, felőlem nyalhatod a hátsóját.
2020. dec. 23. 16:00
18/24 anonim válasza:
17. miért bizonyítsak én bármit is? Nem én állítottam, hogy a befolyásolni akarja a politikát, meg hogy a korábban linkelt honlapon publikálja azt, hogy hogyan befolyásolja az egész világot. Aki ezt állítja, az bizonyítsa. Én nem állítottam ilyet.
2020. dec. 23. 16:49
19/24 anonim válasza:
18
Nekem sem kell bizonygatnom. Olvastam, tudom. Ha neked ez nem megy, az a te hiányosságod, és ne másoktól várd el, hogy megtegyék helyetted. Na szervusz.
2020. dec. 23. 17:11
20/24 anonim válasza:
19. na, ha olvastad, akkor talán tudsz segíteni a tudatlanokon egy-két linkkel ami az állításaidat alátámasztja. Nem feltételezem, hogy hülyét csinálnál magadból azzal, hogy olyat állítasz, amihez nem tudsz forrásokat mutatni. Vagy tévedek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!