Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért ez már nem vicces, hogy...

Azért ez már nem vicces, hogy mindenki áruló?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__107..

Első válasz: Őseid nem ezért küzdöttek hogy egyik leszármazottjuk áruló legyen!

De ezt már más kérdéseknél is tapasztalta, hogy ha valaki ki akar menni külföldre dolgozni akkor az már máris áruló.

Én is ki szeretnék majd menni de mégse érzem magam árulónak.

Itt ez a nagy bolgyó és akkor mi csak majd 93000m2-n dolgozhatunk.

erre itt van egy cikk:

[link]

tehát 30% áruló, 31% meg még nem lehett tudni?

2010. aug. 12. 23:17
1 2 3
 11/25 bumbi02 ***** válasza:
11%

de jó, ide linkeltek engem is:))) ez előrelépés h nem árulónak titulálnak cska hülyének.. azt könnyebben emésztem..de ezen is vitatkoznék..

én is külföldre mennék dolgozni, de nem külföldre mennék élni... tehát max 4-5 évet külföldön dolgoznék h legyen töke, aztán visszatérnék Mo-ra...mégis csak a hazám:))

2010. aug. 13. 00:14
 12/25 anonim ***** válasza:
22%

"aztán visszatérnék Mo-ra...mégis csak a hazám:))"

Jó vicc volt.Azt hiszed azok után amit itt művelsz valaki elhiszi?Nevetséges.Egyébként én vagyok akit belinkelt a kérdező, én árulóztam.És ezt most is fenntartom.Ezért kéne a Jobbikra szavazni és nem az Lmpre a sok fiatalnak.

2010. aug. 13. 01:04
 13/25 A kérdező kommentje:

""aztán visszatérnék Mo-ra...mégis csak a hazám:))"

Jó vicc volt.Azt hiszed azok után amit itt művelsz valaki elhiszi?Nevetséges.Egyébként én vagyok akit belinkelt a kérdező, én árulóztam.És ezt most is fenntartom.Ezért kéne a Jobbikra szavazni és nem az Lmpre a sok fiatalnak."

Miért most mit művel? De te gondolom minden esetben itt maradnál, de abba nem gondolsz bele, hogy sokan azért nmennek ki mert sokkal többet lehet keresni.

Valaki kimegy 5-10 évre míg megszedi magát majd visszajön. Ezzel mi a baj?

2010. aug. 13. 01:13
 14/25 anonim ***** válasza:

Miért most mit művel? De te gondolom minden esetben itt maradnál, de abba nem gondolsz bele, hogy sokan azért nmennek ki mert sokkal többet lehet keresni.

Valaki kimegy 5-10 évre míg megszedi magát majd visszajön. Ezzel mi a baj?

Hogy 5-10év után a fele sem jön vissza!

Minek?

2010. aug. 13. 01:45
 15/25 A kérdező kommentje:

Igazad van én se szándékoznék,mert megszoknék egy életszinvonalat ami itt soha nem lesz.

De most azokra gondolok akik vissza akarnak jönni.

Persze azt megjegyezném, hogy azért néha hazajönnék.(1-2hét)

2010. aug. 13. 01:56
 16/25 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy áruló, de ilyen írással kint nem kapsz munkát :D
2010. aug. 13. 02:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Milyen írással?
2010. aug. 13. 11:17
 18/25 bumbi02 ***** válasza:
0%

Jó vicc volt.Azt hiszed azok után amit itt művelsz valaki elhiszi?Nevetséges.Egyébként én vagyok akit belinkelt a kérdező, én árulóztam.És ezt most is fenntartom.Ezért kéne a Jobbikra szavazni és nem az Lmpre a sok fiatalnak.

mert a jobbik a haza érdekeit szolgálja, mi? xd ne viccelj, ugyanolyan politikusok mint az lmpsek,mszpsek,fideszesek...

amugy meg, nekem tökmind1 elhiszed-e h magyar vagyok-e vagy sem... nem attól leszek magyar h te rám adod az áldásodat.. én annak tartom magam, és ettől vagyok magyar..

2010. aug. 13. 11:22
 19/25 anonim ***** válasza:

ma 11:22

Látom nem véletlenül vagy még mindig 43%-os ezen a liberálisok által gyakran látogatott oldalon.

2010. aug. 13. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:

Én már főiskolás vagyok, és én is ki akarok menni külföldre dolgozni. (Ugye nekem már közelebb van, és már alapozgatom.)

Kint lennék pár évet, összeszednék annyi pénzt, hogy tudjak itthon hitel nélkül egy normális házat venni, aztán hazajönnék.

Itthon, átlagos fizetésből nem lehet hitel nélkül házat venni. Csak ha örökölsz vagy nyersz valamit.

2010. aug. 16. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!