Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig akarjuk ezt hagyni?

Meddig akarjuk ezt hagyni?

Figyelt kérdés

[link]

Külömbséget fognak tenni.... Ilyen diszkriminációt! Ez hihetetlen.

Mikor lázadunk fel és sölörjük el végre ezt a vakcinadiktatúrát kiépitő kormányt? Nem érzitek úgy hogy tenni kéne valamit hogy ezt elkerüljük?

Én az oltást akkor se adatnám be egymilliárd dollárt kapnék érte. Inkább harcban essek el minthogy ezt beadassam.

És lehet, "hülye konteósozni" de a "hülye" konteósok tavasszal megmondták hogy ez lesz. Azt is megmondták hogy nem közvetlenül lesz kötelezővé téve hanem, diszkrimálni fognak, kvázi kizárnak a társadalomból ha nem adatom be. Én ezt nem akarom hagyni.

Mikor akarunk végre tenni is valamit?

2020. dec. 22. 14:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
Akkor így jársz pajtás, a kötelező engedélyezett sebességhatárt sem kell betartani, de ha letrafiznak és röppen a csekk, akkor így jártál.
2020. dec. 22. 15:37
 12/28 anonim ***** válasza:
12%
Remelem a Fidess-szel egyutt az oltaselleneseket is elsoprik. Mar ne is haragudj, de ha nem vagy beoltva, honnan tudja az ember hogy nem vagy fertozo es kozveszelyes?
2020. dec. 22. 15:37
 13/28 A kérdező kommentje:
Már mér lennék attól közveszélyes?
2020. dec. 22. 15:53
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Ha beoltod magad, simán lehetsz fertőző, just sayin. Egyetlen kutatás sem bizonyította ennek az ellenkezőjét.
2020. dec. 22. 16:57
 15/28 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ez borzasztó. Most komolyan oltási igazolást akarnak,hogy beüljek pl egy hülye koncertre?! Az ember így higgye el,hogy csak az a cél,hogy az embereket megvédjük a csúnya vírustól. Meg a nagy lópikulát! Lejárt lemez már áprilisban. A legszomorúbb pedig az,hogy az emberiség egyre birkább. Ha 1 ève azt mondták volna,hogy mindenki maszkban fog járkálni mint a szájkosaras kutyák,kinevettem volna. Most pedig mi megy...

Ez ijesztően hasonlít arra,amikor egy bizonyos szemlélettel rendelkező párt emberek millióira raktak egy bizonyos sárga csillagot és diszkriminàlták majd ölték meg...

Nem véletlenül mondják,hogy a törtènelem ismétli magát.

Most nem csillag lesz,hanem oltásigazolàs.

Ki tudja mi jön még.

2020. dec. 22. 16:58
 16/28 A kérdező kommentje:
Remélem hogy lehet majd "más úton" beszerezni oltásigazolása....
2020. dec. 22. 17:26
 17/28 anonim ***** válasza:
6%

#15, Én mondjuk azt nem értem, miért fáj felvenni azt a maszkot sokaknak. Az életben egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk.

#14 Ha egyszer nem tudod elkapni a vírust, fertőző sem lehetsz...

2020. dec. 22. 18:07
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Elkapni el tudod, csak a szervezeted legyőzi mielőtt komolyabb tüneteid kialakulnak. Nézz utána.
2020. dec. 22. 19:07
 19/28 A kérdező kommentje:
Akkor meg mi értelme? Nekem eddig se alakultak ki komoly tüneteim tőle, akkor mivel lenne jobb nekem ha beoltatnam magam?
2020. dec. 22. 19:09
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk komoly volt, de van antitest, szóval mi se oltatunk emiatt. Így felesleges.
2020. dec. 22. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!