Miért nem a Hun Birodalmat akarjuk visszaállítani?
Én nacionalista vagyok de mindig is nevettem azokon akik a Nagy Magyarországot akarják vissza állítani, ami valljuk be egy gyengécske kis állam lenne a világban, én mindig a Hun Birodalom visszaállításáról álmodoztam ami igazi nagyhatalom lenne:
Szerintem a nemzeti oldal elárulja önmagát amikor a ruszkikkal szövetkezik, én inkább a jenkikkel, olaszokkal, franciákkal és angolokkal szövetkeznék a ruszkik ellen. Miért van mindenki leragadva ennél a pici csóró Nagy Magyarországnál és miért nem merünk nagyot álmodni?
Én az első galaktikus birodalmat akarom visszaállitani.
Sheev palpatine
"Miért nem a Hun Birodalmat akarjuk visszaállítani?"
Mert ahhoz Hun-gerincű nép is kellene. De úgy látom te sem ebből a fajtából nőttél ki, mert a jenkikkel, a franciákkal és az angolokkal akarsz összeragadni.
Ennyi erővel miért nem a római birodalmat? Vagy az inka birodalmat? Vagy a kínai birodalmat? Pont ugyanannyi közünk van hozzájuk, mint a hunokhoz.
Ja, ezeket a birodalmakat azért nem lehet visszaállítani, mert gépfegyver ellen se a ló, se az íj nem elég hatásos. Se azok a módszerek. Még egy kis probléma akad, történetesen a hunnal. Soha nem volt birodalom. Csak jöttek mentek, és győztek. De birodalom nem létezett. Se úgy mint a római, se úgy mint az inka vagy a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!