Ki a jobb példakép a magyar fiataloknak: Dúró Dóra vagy Cseh Katalin és Donáth Anna?
Dúró Dóra a karrier helyett a családot választotta, és nagycsaládosként 4 gyermeket nevel.
Cseh Katalin és Donáth Anna a család helyett a karriert választotta, és mindketten magas felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, és nagyon befolyásos európai döntéshozói pozícióban vannak.
Azt mondjuk nem jelenteném ki, hogy Annácska meg Katka "befolyásos európai döntéshozói pozícióban vannak"
Szimplán EP képviselők, semmilyen hatalmuk nincs 2 szavazaton kívül.
Érdekes összehasonlítás, most ha félreteszem a pártpolitikát és a véleményem róluk, tényleg nincs sok különbség köztük, csak a családi viszony.
Ha választanom kéne, akkor Dúró Dóra a jobb példakép, de Cseh és Donáth-ra jobban asszociálnak a fiatalok. Már egyáltalán nem olyan könnyű párt találni, a gyermekvállaláshoz szigorúbb egzisztenciális feltételeket fogalmaznak meg és mihez s tova a középfokú végzettség már egyre kisebb értéket képvisel, mindenki kénytelen +3-4 évet egyetemre szánnia. Nemcsak ahhoz, hogy karrierista legyen, hanem hogy simán csak sikeresen és hosszútávon el tudjon helyezkedni egy pénztárosi munkakörnél magasabb szinten. Tudnám ezt még cifrázni szociológiailag is, hogy a férfiek a korral haladva egyre nagyobb, míg a nők egyre kisebb eséllyel találnak maguknak élettársat és hasonlók, de szerintem amit akartam elmondtam.
aaaaz hazaáruló...
istenem itt az embereknek tényleg 90 alatt van az iq-ja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!