Szavaznátok az ellenzéki összefogásra??
Igen!
És Dobrev Klára legyen a miniszterelnök jelölt! :)
Szívemből szóltál.
Majd eldöntöm a választás előtt közvetlen. Én csalódtam a teljes politikai elitben eddig. mindegyik csak kihasználja az embereket. igérget aztán lop, csal, hazudik és nem fejlődik az ország legfeljebb a saját embereik gazdagodnak. a szegényeket, nyugdíjasokat letojja mindegyik.
Dobrev hatalmas ballépés lenne az ellenzék részéről. könnyen támadható a kommunista kötődése miatt. most is egy olyan házban lakik, amit a világháború után államosítottak, kitették az eredeti tulajt és Klára asszony nem érzi ezt cikinek...
mszp kuka
jobbik, momemntum talán párbeszéd még ami kérdéses,d jobbiknak rasszista múltja van, momemntum meg csak az olimpia ellen tud mozgósítani, ami elég szomorú...
jelenleg a kétfarkyú kutyapárt a leghitelesebb, ők teregetnek ki helyi ügyeket,ahol bejutottak az önkormányzatba.
és még ott van Marky Zay Péter aki hitelesen politizál polgármesterként sztem.
Ha a kutyásoknak nem lesz esély bejutni akkor megfontolom,hogy mégis az ellenzéki összefogásra szavazok.
A politikai elitnek meg kéne újúlni gyökeresen,h valóban az embereket képviseljék,ne csak hivatkozzanak rájuk.
Ettől függetlenül Orbánnak távoznia kell. Morális katasztrófát hozott az országra ez az elmebeteg. Minden erkölcsöt felrúg.
Závecz és az IDEA közvélemény kutatásai szerint a biztos pártválasztók között az ellenzéki közös lista 7%-kal megelőzné a Fidesz-KDNP-jét, ha most lennének a választások.
A Závecz kutatásához hasonlóan az Idea intézet szerint is a DK az ellenzék legnagyobb pártja, őket követi a Momentum és a Jobbik, de egyelőre egyik sem tudta becsatornázni a Fidesztől elpártoló szavazókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!