Horváth Zsófikát, hol bujtatják, vagy most próbál leérettségizni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 12:16
2/12 A kérdező kommentje:
Fiatalságügyi miniszter
2020. dec. 21. 12:29
3/12 anonim válasza:
Magyarországon jelenleg nincs olyan,hogy fiatalságügyi miniszter.
4/12 A kérdező kommentje:
de lehet hogy rácz a fax tudja hisz elbújt
2020. dec. 21. 12:31
5/12 A kérdező kommentje:
Van az, csak államtitkárnak nevezik
2020. dec. 21. 12:32
6/12 anonim válasza:
Te beszélsz érettségiről, miközben olyan buta vagy, hogy sem 1 nevet nem bírsz megjegyezni, sem írni nem vagy képes normálisan?
7/12 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok államtitkár nyóc osztállyal havi 5 millióért
2020. dec. 21. 12:55
8/12 anonim válasza:
1. Rácz Zsófiának hívják.
2. Nem fiatalság ügyi miniszter,hanem államtitkár-helyettes.
Utálom ezt az emojit,de erre csak ezt tudom írni:🤦♂️
9/12 anonim válasza:
Szerintem 10 évesek is kellenének oda miniszternek, ne álljunk meg itt.
Meg kellene lassan infulencer minisztérium is, közpénz úgyis van rá.
10/12 anonim válasza:
Rácz Zsófi valakinek a valaga vége, én azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Novák Katalin szeretője... De mindegy is, hogy kinek a kije, érdemi szerepe nincs, csak a szolgáltatásaiért cserébe megkapta ezt a jelentéktelen, de bizonyára igen jól fizetséggel járó pozíciót.
Egyébként a diplomája nincs még meg, nem az érettségije hiányzik. Bár igazából a feladatát anélkül is el tudná végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!