10 év Orbáni külpolitika után milyen külföldi szövetségeseink maradtak, akikre bármikor számíthatunk a lenyel Jog és Igazságosság párt és a kommunista Putyinon kívül?
2009-2010-ben milyen szövetségeseink voltak?
Én azt látom, hogy pénz beszél kutya ugat, aztán most is ugyanúgy ha nem jobban jön a nyugati tőke befektetni mint 2010 előtt.
Vagy te milyen szövetségekre gondoltál amiből az átlag magyar tudott profitálni 2010 előtt de most már nem tud?
Merkel?
Most is ő segítette ki Orbánt.
Aztán, lehet jövőre német tengeralattjárókat rendelünk a Balatonba.
Én a politikában nem láttam még olyan szövetséget, amire bármikor, bármiben lehetett volna számítani.
Nekem sincs 10 ilyen ember se, és ezzel jól állok.
Huu!!! Igazatok van! Az ország érdekeit tegyük félre, adjuk el a nyugatnak, ahogyan azt anno tettük, és akkor nem fognak rólunk csúnyákat mondani!!! Fantasztikus ötlet... csicska nép vagytok, csak mondom... -_-
Szövetséges... Ha a szomszédod beszól neked, hogy mit csinálj a saját udvarodon, akkor te engedelmeskedsz neki, nehogy megharagudjon, vagy elküldöd a pitsába?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!