Ki az a Bayer Zsolt? Igaz, hogy a legnagyobb gyűlölködő a kormányoldalon?
Mekkora kamu kérdés ez már!
A kíváncsi lettél volna rá, akkor megnénzted volna valemelyik műsorát vagy olvastad volna valamelyik könyvét.
" De, ahogy a meséli, a kettős mérce ebben is tetten érhető. Amikor a Magyar Narancs hasábjain hasonló stílusban írt az MDF-kormány egyes tagjairól, akkor ünnepelt, ösztöndíjakkal kínált tehetséges titán volt a ballib oldalon. Most, amikor róluk ír hasonlóképpen, akkor egyből tehetségtelen, elfogadhatatlan stílusú és rettenetes – ugyanazok szemében."
18-as hozzászóló hogy a p.csbe képzeled hogy lekomcsizol engem? Azért, mert a Népszabónál is voltam rövid ideig mint Sajtóklubos bajuszos demokrata barátom? Mi már akkor is nemzetiek voltunk, csak bújtatva mutattuk ki.
Üdv Bayern Zsóti
24
Azóta utána olvastam, tényleg egy gyűlölködő antiszemita ember...
#25: ...és a tegnap feltett kérdésedre adott mai válaszom után 2 perccel azonnal itt termesz... :DDD
Legalább a látszatra adnál, hogy kevésbé tűnj lúzernek...
#6: Thaiföldre köztudottan azért utaznak a gazdag turisták, mert egy egész iparág épült a huszonéves, ámde 10-12 évvel fiatalabbnak látszó prostituáltakra.
...és most nézzük az ellenzék hírhedt fenegyerekét, a külsőleg és szellemileg egyre jobban leépülő Havas Henriket: legalább féltucat nőt zaklatott és molesztált (köztük még Vágó Pityu bácsi feleségét is), anális szexre akarta rávenni őket, stb. Amikor már egyre jobban terebélyesedett a botrány, az ATV belső vizsgálatot indított (mivel a közvetlen kolléganőit is molesztálta) és ennek eredményeképpen a saját főnöke rúgta ki a vénembert.
...és itt nem valami meg nem nevezett homályos ismerősről van szó, hanem a ballib újságírók egyik aduászáról: Havas Tanár Úrról! Baromi kellemetlen? Tudom. Azért írtam... :)
Mostanában megszaporodtak a magyarellenes vagy olyan kérdések, amikre lehet magyarellenes válaszokat gyártani.
MI TÖRTÉNT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!