Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a kínai oltástörv...

Támogatnátok a kínai oltástörvény bevezetését?

Figyelt kérdés

Kínában, ha oltás van, akkor sorra járja a házakat egy orvos egy rendőrrel együtt.

Kopog az orvos, mondja hogy be kell oltani téged.

Ha ellenállsz, lefog a rendőr és az orvos beadja neked.

Nézve a nagymértékű oltásellebességet, ami Hazánkba is begyűrűzött amerikai elmebajos keresztényektől és összeesküvés elmélet hívőktől, szerintem nálunk is ez kéne.

2020. dec. 18. 20:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg téged kéne elzárni jó hosszú időre.
2020. dec. 18. 20:28
 2/21 anonim ***** válasza:
32%
Nem, ahogy egyetlen értelmesen gondolkodó ember sem, de itt is ez lesz, mert már durvább a diktatúra, mint Kínában.
2020. dec. 18. 20:29
 3/21 anonim ***** válasza:
34%
Ha egy oltást az Európai Gyógyszerógynökség enegdélyezett, akkor én támogatnám a kötelező oltást, hogy végre vége legyen ennek a járványnak.
2020. dec. 18. 20:29
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Ez azért túlzás. Nem vagyok vakcinaellenes, legyen, de akinek nem kell, ne adjunk belőle. Az öregeknek meg a krónikus betegeknek kéne csak beadni, így ők védve lennének, a lakosság többi része meg szabadon élhetne.
2020. dec. 18. 20:33
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Aki ezt támogatja az egy idióta

Rohadtul nem szabad erre kényszeríteni senkit.

2020. dec. 18. 20:35
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem gondolnám, hogy lesz ilyen.És nem is hallottam, hogy bárki erről beszélne. Sőt, egyelőre kiváltság lesz, ha valaki megkapja. Bár mivel ennyi az oltásellenes, lehet, hogy nem lesz nagy sorbanállás.
2020. dec. 18. 20:50
 7/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem. Neked viszont támogatnék egy gumiszobát.

Egy olyat viszont támogatnék hogy: "az kormány a koronavirus elleni oltást nem teheti kötelezővé, továbbá sem a munkáltató, sem a vendéglátóhelyek, sem a szórakozóhelyek, sem az üzletek, sem a sportközpontok, nem várhatnak el oltási igazolványt, és az országból valóvki és belépésnek sem lehet feltétele az oltás"

Na egy ilyenhez mit szólsz?

2020. dec. 18. 21:30
 8/21 anonim ***** válasza:
51%
Továbbá támogatnám a Texasi fegyvert törvényt hogy lehessen nálam fegyver arra az esetre hagy ilyen elmebeteg olt@sb*zik akarnák kötelezni nekem a vakcinát.
2020. dec. 18. 21:33
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
7 mivel már most is negatív teszt kell a legtöbb országba belépéshez, és ahhoz is néhány légitársaságnál, hogy egyáltalán felszállhass a repülőre, ezért hiába szeretnél ilyet, nagy valószínűséggel erről csak álmodhatsz, mert a legtöbb helyen kötelező lesz a negatív teszt vagy az oltási igazolás prezentálása.
2020. dec. 18. 21:34
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
A negatív tesztben benne vagyok.
2020. dec. 18. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!