Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért iszik előre a medve...

Miért iszik előre a medve bőrére az ellenzék és miért örül annyira, hogy, másfél évvel a választások előtt, van 1-2%-os hibahatáron belüli eltérés a javukra?

Figyelt kérdés
Ez azért még rengeteg idő és már úgy nyilatkoznak, mintha biztosan ők vezetnék majd az országot. Számomra ez nem szimpatikus,mert szerényen is lehetne. De én ezt nem igazán látom. Csak azt, hogy hangosak és folyton egymással versenyeznek, hogy kié a több %. Most csak szerintem nem lehet így kormányváltást eszközölni?

2020. dec. 18. 17:25
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
27%

amíg ilyen pipogyáskodás van,hogy az emberek engedik,hogy a falujukba odabuszoztassanak 300 akárkit és leszavaznak,nem lincselik meg ezeket,vagy nem húznak kordont a szavazókörök elé,hogy ilyenek nem tudjanak szavazni.

vagy amíg akkora az apátia,hogy nem mennek az emberek szavazókör biztosnak és a fideszes biztosok azt írnak be amit csak akarnak a nap végén,addig hiába minden.

pipogyán,vagy félgőzzel nem lehet legyőzni mindenre elszánt,mindent bevető szociopatákat.

szociopatát csak egy még tőle is elszántabb és kitartóbb,gátlástalanabb szociopata tud legyőzni.

2020. dec. 18. 17:38
 12/45 anonim ***** válasza:
33%

Orbán miatt kénytelen az ellenzék 1 közös listát csinálni, ha nyerni akar.

Ha nincs az alkotmánymódosítás, akkor lehetett volna egy Jobbik-Momentum-Lmp és egy MSZP-DK lista...ezt lehetetlenítette el Orbán.

2020. dec. 18. 17:38
 13/45 anonim ***** válasza:
32%

Fideszes vagyok ahogy ismeröseim is, rájuk szavazok.

Az ellenzék csak a gyakoris szavazásokban nyernek a botfarmjaikkal.

De valós életben életképtelenek

2020. dec. 18. 17:39
 14/45 anonim ***** válasza:
61%
Így van jól látod, így nem lehet.
2020. dec. 18. 17:39
 15/45 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk a környezetben minden fideszes titkolja, hogy az, mert csak körberöhögnék őket.
2020. dec. 18. 17:40
 16/45 anonim ***** válasza:
29%
Jah az ellenzékiek kirugatják a fideszeseket munkahelyekről vagy képesek ölni is ha nem az van amit ők akarnak ezért én is titkolom hogy Fideszes vagyok
2020. dec. 18. 17:41
 17/45 anonim ***** válasza:
56%
Gyurcsány idején minden ismerősöm büszkén verte a mellét, hogy fideszes...mióta Orbán van lapítanak, mert kapják az ívet a kormány bénázása miatt. :D
2020. dec. 18. 17:42
 18/45 anonim ***** válasza:
28%
Nincs egy valamirevaló hiteles ellenzéki párt. Így marad a Fidesz, rájuk fogunk szavazni.
2020. dec. 18. 17:45
 19/45 anonim ***** válasza:
25%
Lesz az az 1-2% 10-20% is, ha jön Orbán megszorító csomagja a válság miatt. :)
2020. dec. 18. 17:47
 20/45 A kérdező kommentje:
Én nem titkolnám. De nem vagyok. Amíg tudtam és lehetett Vona Jobbik. Mostmár nem vállalható számomra a Jakab féle vonal. Utána viccpárt MKKP. Most a Momentumon választottam volna,mert valami új, bár nagyon távol vannak tőlem, mert jobboldali vagyok és nem balos. Úgyhogy egyelőre létrehozok egy bizonytalan pártot. Aztán lehet meg is nyerjük a választást. 🙂
2020. dec. 18. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!