Ha 2022-ben nyer az ellenzéki összefogás és bezáratják a Fidesz propaganda médiumait akkor eljuthat az igazság a Fideszes szavazókhoz is arról, hogy eddig milyen országban éltek?
Kvázi mintha Észak Koreában leváltanák a rezsimet és hirtelen az emberekhez eljutnának a valós információk.
HírTV, M1 irányitásának teljes átvétele , az Origo,vadhajtasok,Pestisracok meg hasonló felüeltek azonnali letiltása, stb..
"HírTV, M1 irányitásának teljes átvétele , az Origo,vadhajtasok,Pestisracok meg hasonló felüeltek azonnali letiltása, stb.."
Szóval a kormányváltás után se lenne szólásszabadság, csak most a másik oldal tiltogatna jó komcsi módjára?
Ilyen hibridrezsim mint ami most van csak így feloldható. Egyébként meg a baloldali sajtó mint 24.hu, HVG , 444 , stb.. most is teljes körű és hiteles tájékoztatást nyújt mindenki számára csak sok Fideszeshez nem jut el az információ, így bőven elegek lennének ezek a médiumok.
Én mindkét oldalról olvasok.
Fideszes vagyok, leginkább azért mert külföldi fórumok tagja is vagyok és tényleg tapasztaltam hogy migráció tabutéma és bannolnak érte azonnal
"Egyébként meg a baloldali sajtó mint 24.hu, HVG , 444 , stb.. most is teljes körű és hiteles tájékoztatást nyújt mindenki számára"
Értem, tehát most "hibrid rezsim" van, de mégis működhetnek a balos portálok.
Akkor ezek szerint egy 2022-es kormányváltással már nem hibrid rezsim lenne, hanem komplett diktatúra, mert a jobbos portálok be lennének tiltva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!