Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország nem járna jobban,...

Magyarország nem járna jobban, ha mind visszatérnénk az ázsiai sztyeppékre ahonnan származunk?

Figyelt kérdés

Egyértelműen látszik, hogy nagy hiba volt nekivágni a népvándorlásnak és letelepedni a Kárpát medencében. Nekünk itt nem terem babér, egy szenvedés az egész, látszik milyen véres történelmünk van.

Minket itt Európában az összes nép utál, az Európai Unió sem a magyarok útja. A nyelvünk is egy kis finnugor sziget a nagy indo-európai nyelvcsalád tengerben. Minden arra utal, hogy nem ide valóak vagyunk.

Itt lenne az ideje visszatérni a gyökereinkhez, eldobni a 21.század romlott becstelen életstílusát, és visszatérnénk a régi lovasnomád életformához. Ha mind a 10 millióan elindulunk úgysem tudnak megallitani minket. Megfosztanánk a jelenlegi korrupt politikusainkat a hatalmuktól és felvennénk a törzsszövetséget. Jurtákban élnénk és fosztogatásból tartanánk fent magunkat.

Eldobnánk a ránkerőltetett kereszténységet, és visszatérnénk az ősi magyar pogány valláshoz.

Nem lenne jobb így élni együtt összetartva mindenben mint a honfoglaló őseink? Nem lenne jobb mint a jelenlegi széthúzás?

2020. dec. 18. 13:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
A Galíciából idevetődött baloldaliak is, ők amúgy is a kazárok leszármazottai.
2020. dec. 18. 17:53
 12/26 anonim ***** válasza:
62%

Kikérem magamnak hogy én félig maori félig eszkimó vagyok.

:DDDDDDDDD

2020. dec. 18. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
61%

9# Tudsz mutatni olyan magyar genetikai tesztet ami 4 fölötti ázsiai értéket mutat? Tessék itt van linkelve rengeteg magyar genetikai teszt:

[link]

A maximum amit látok az 4%, de átlagba olyan 1-2% van mindenkinek. A linked erre hivatkozik:

[link]

Ez a kutatás összesen 94 magyart vizsgált. Amit én linkeltem térképet azt meg az összes teszt alapján készítik (jelenleg 499 minta alapján) amit az átlag ember megvett a boltban. Az ő haplocsoport táblázatukat itt találod:

[link]

Az utóbbi sokkal inkább reprezentatív. A magyarokban nincs több ázsiai gén mint a szomszédos országokban, és egész Európában az oroszokban meg ukránokban van a legtöbb.

2020. dec. 18. 18:08
 14/26 anonim ***** válasza:
42%
Épp azért jöttünk ide, mert onnan kiutáltak minket.
2020. dec. 18. 20:35
 15/26 anonim ***** válasza:
43%
Nem honfoglalás volt, hanem HAZATÉRÉS!
2020. dec. 20. 14:16
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
És melyik országba térnénk vissza, kedves kérdező? Ma már nincs olyan, hogy "az ázsiai sztyeppék", ma már Oroszország, Kazahsztán, Mongólia van. Mind saját nyelvvel és kormánnyal. Megjegyzem, minél keletebbre mész, és minél feudálisabb múltú egy ország, annál autokratább és kollektivistább. A magyar pedig nem egy kollektivista nép. Én pl. Kínában valszeg egy hétig sem bírnám ki, nem nekem való ez a kaptármentalitás.
2020. dec. 20. 14:27
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Bayer, Bencsik, Gajdics, Stefka szép magyar nevek :)
2020. dec. 20. 14:38
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Nagyszerű ötlet.

A sok hülye már mehetne is. Tetszik?

[link]

2020. dec. 21. 19:04
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
18. Ez valami román oldalról van ugye? :D Ők szoktak ezzel poénkodni.
2020. dec. 21. 21:24
 20/26 A kérdező kommentje:
Dehogyis ezt valami tős-gyökeres római patrícius csinálta miközben tejjel-mézzel teli medencében fürdőzött valahol a Római Birodalom központjában Dácia tartományban egy csapat kisfiú társaságában.
2020. dec. 21. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!