Magyarország nem járna jobban, ha mind visszatérnénk az ázsiai sztyeppékre ahonnan származunk?
Egyértelműen látszik, hogy nagy hiba volt nekivágni a népvándorlásnak és letelepedni a Kárpát medencében. Nekünk itt nem terem babér, egy szenvedés az egész, látszik milyen véres történelmünk van.
Minket itt Európában az összes nép utál, az Európai Unió sem a magyarok útja. A nyelvünk is egy kis finnugor sziget a nagy indo-európai nyelvcsalád tengerben. Minden arra utal, hogy nem ide valóak vagyunk.
Itt lenne az ideje visszatérni a gyökereinkhez, eldobni a 21.század romlott becstelen életstílusát, és visszatérnénk a régi lovasnomád életformához. Ha mind a 10 millióan elindulunk úgysem tudnak megallitani minket. Megfosztanánk a jelenlegi korrupt politikusainkat a hatalmuktól és felvennénk a törzsszövetséget. Jurtákban élnénk és fosztogatásból tartanánk fent magunkat.
Eldobnánk a ránkerőltetett kereszténységet, és visszatérnénk az ősi magyar pogány valláshoz.
Nem lenne jobb így élni együtt összetartva mindenben mint a honfoglaló őseink? Nem lenne jobb mint a jelenlegi széthúzás?
Kikérem magamnak hogy én félig maori félig eszkimó vagyok.
:DDDDDDDDD
9# Tudsz mutatni olyan magyar genetikai tesztet ami 4 fölötti ázsiai értéket mutat? Tessék itt van linkelve rengeteg magyar genetikai teszt:
A maximum amit látok az 4%, de átlagba olyan 1-2% van mindenkinek. A linked erre hivatkozik:
Ez a kutatás összesen 94 magyart vizsgált. Amit én linkeltem térképet azt meg az összes teszt alapján készítik (jelenleg 499 minta alapján) amit az átlag ember megvett a boltban. Az ő haplocsoport táblázatukat itt találod:
Az utóbbi sokkal inkább reprezentatív. A magyarokban nincs több ázsiai gén mint a szomszédos országokban, és egész Európában az oroszokban meg ukránokban van a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!