Az EU miért tartja sértőnek Magyarország migrációs politikáját?
Itt elsősorban menekülőnek aposztrofált illegális bevándorlókról van szó.Illegális bevándorló, kvázi, olyan, mint egy bűnöző.Az állam ellensége.
A tranzitzóna meg azért kell, mert az éles pár éles elméjű, valóságtól elrugaszkodott EU-s politikus betiltotta a zárt táborokat.
A kiskapu a tranzitzóna volt, ami ugyanaz majdnem, csak más a neve.
Egy idegen, akiről nem tudjuk kicsoda, micsoda, az ne kóboroljon az országban, ne érintkezzen az emberekkel.
Kedves 3,
olvasd el a cikket.
Jogellenesnek tartják a tranzitzónát.
Itt az a kérdés, elhisszük-e a kormánynak, hogy ezek az emberek nagyrészt illegális bevándorlók. Én nem, szerintem simán ellenségképet generáltak propaganda eszközókkel a háború elöl egy jobb élet felé menekülő emberekből.
Nem, nem akarok több millió migránst befogadni.
Nem, ők sem akarnak itt maradni.
Nem, nem fizet Soros.
Nem, nem támogatom az ellenzéki összefogást.
Igen, gyakorló katolikus vagyok, hetero, dolgozó férfi.
Nem lesz könnyű a Fidesz ketpólusú világképébe illeszteni.
Azèrt,mert túl sok ilyen ember van valahogy el kell oszlatni a keleti tagországokban is.
Èn elhiszem,hogy néhol embertelen körülmények vannak,de ha Eu kívülre akarok költözni(valljuk be,aki menekült,az már rég megtette,mostmár igen csekély a tényleges menekültek száma)akkor nekem első dolgom útlevelet,vìzumot,stb-t hozni és nem arra a szàmítani,hogy a határőr a két szép szememért fog beengedni. A segélyosztásokról már nem is beszélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!