Csak olyanokról hallottam.önszántából senki nem szavaz a fideszre, legalábbis ilyennel még nem találkoztam.
2020. dec. 16. 03:04
12/23 anonim válasza:
Igen amikor még falun laktam Kelet Magyarországon, az MSZP osztogatta 2006-ban, meg csináltak egy nagy majálist ingyen kajával, pörkölttel, a maradékot meg csomagolták be a cigányoknak. Akkor még gyerek fejjel jó bulinak tartottam hogy a falu összejött meg mulatozott, nem fogtam fel hogy tulajdonképpen szavazat vásárlás zajlik.
A fidesz alatt is biztos létezik ilyen, de nem higgyétek hogy ezt ők találták ki, előttük is bőven csinálta az ellenzék amikor kormányon volt.
2020. dec. 16. 03:38
13/23 anonim válasza:
Ja igen,csak most már nem lehet engedély nélkül ételt osztani.
2020. dec. 16. 04:42
14/23 anonim válasza:
A burgonya osztogatás nem törvénytelen. Egy jobb minőségű választási füzet, meg egy ajándék toll és hűtőmágnes lehet hogy többe kerül mint 4 kg krumpli. De akkor azt is be kellene tiltani?
2020. dec. 16. 07:20
15/23 anonim válasza:
"A fidesz alatt is biztos létezik ilyen, de nem higgyétek hogy ezt ők találták ki, előttük is bőven csinálta az ellenzék amikor kormányon volt."
Akarod mondani, az ellenzék nem volt még kormányon, csak az MSZP. Az az MSZP, amelynek egyes régi tagjaival mai napig is jó kapcsolatot (főleg üzletit) ápol a fidesz.
2020. dec. 16. 08:20
16/23 anonim válasza:
"Hallottatok olyat aki krumpliért szavazott?"
Nem.
2020. dec. 16. 08:46
17/23 anonim válasza:
Olyat is, meg olyat is aki lejárt konzervért, száraz tésztáért, egy üveg sörért, Erzsébet-utalványért, 2000 forintért, magyar nyugdíjért, .... stb.
2020. dec. 16. 08:54
18/23 anonim válasza:
Én. Ez van.
2020. dec. 16. 09:28
19/23 anonim válasza:
Nem mindenütt pazarolták a drága krumplit, hisz itt a zöldségesnél 80ft kilója most is, van ahol megelégedtek a szavazók azzal, hogy Fási azzal a szép csalogány hangjával artikulált nekik valamit a művházban , egy mosófazékban pedig főztek finom lejárt szavatosságú teszkós virslit és kaptak mellé egy adamrizerbauerbaumgartner 2%-os 16ft-os sört. Pécsen pedig a Fidesz lejárt csokoládéval kedveskedett, a képviselő arca volt rányomtatva a papírra.
2020. dec. 16. 10:12
20/23 anonim válasza:
#4 nem tudhatta, hogy a pedofilokat fél millára büntető homokos-drogos párt bolsi házmestere mennyire fogja büntetni.
Ki hitte volna, hogy pár kiló krumpli nagyobb bűn, mint pártízezer kép kisgyerekek szexualizálása, de hát ilyen a nemzethy keresztyén erkölcs 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!