Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a lakosság döntő többsége...

Ha a lakosság döntő többsége nem oltatná be magát, akkor mi értelme ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 22:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
34%
Az oltas arra lesz jo, hogy aki elkapja annak ne legyenek sulyos, illetve halálos szovodmenyei. Attol meg a megfertozes es a megfertozottseg megmarad.
2020. dec. 14. 06:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Nyolcvan százalék kedvéért a 20 százalékot idomitani még ok lenne 20 százalék kedvéért a 80 százalékot kötelezni nagyon nem az.

Szerintem az lenne belőle hogy gyorsan alakulna egy párt ami ezeket eltörölném az emberek meg gyorsan megválasztanák.

2020. dec. 14. 07:18
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem, én teszek azért hogy erős legyen az immunrendszerem, évek óta nem voltam náthás sem.

2020. dec. 14. 12:13
 24/25 anonim ***** válasza:
18%
Az nem jelent semmit, ismerősöm is tett érte, ma temetik
2020. dec. 14. 15:51
 25/25 anonim ***** válasza:
58%

Ez lesz itt a nagy kérdés :Sikerülhet-e a lakosságot egy olyan beoltottsági szintre juttatni,hogy a vírus továbbterjedését meg lehessen akadályozni,és a járványügyi mutatók a javulás lefelé induljanak...

Nagyon sokan azért ki fognak várni az oltással,és nagy rábeszélés fog a médiában elkezdődni az már látszik.Bizalmatlan a lakosság majd 40-50 %-a az oltással.

2020. dec. 14. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!