Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem zárat be a kormány...

Miért nem zárat be a kormány mindent a karácsonyi 2 hétre a létszüséges üzletek kívül?

Figyelt kérdés

Nem elegek a korlátozások, naponta 100-200-an halnak meg és több ezerrel nőnek az eset számok..

Karácsonykor amúgy is a legtöbb cég meg gyár leáll karácsonyi szünetre , miért nem lehetne teljes kijárási tilalmat elrendelni erre a 2 hétre és visszafogni a fertőzést?

Csak az élelmiszerüzletek, gyógyszertárak lehetnének nyitva.

Ott is létszámstop , stb, meghatározni embereknek mikor mehetnek bevásárolni lakókörzetek alapján hogy elkerüljük a tumultust.

Szabadtérre is napi 1 óra , de az is megszabva, hogy mikor , önkormányzatok segítségével is. társasházakban mint a takarítási rend úgy kiosztani melyik lakó mikor mehet ki , stb

Így lehetne megállítani a vírust máshogy nem.

2020. dec. 13. 16:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Részvétem kérdező, szar lehet ilyen szintű félelemben élni.
2020. dec. 13. 17:45
 22/31 anonim ***** válasza:
88%
Ha a te példádat követte volna mindenki, lehet nem lenne már vírus, csak még a mostaninál is jobban tönkrement országok és emberek...
2020. dec. 13. 17:46
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te az egészségügyben dolgozol?

Kérdés az is, hogy pl ősszel romániában kigyulladt az intenzív, tizenvalahány covidos égett bent. Ha az ilyen eseteket is annak számolják, akkor hamar összejön.

2020. dec. 13. 17:50
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgozhat ott, mert otthon van az első hullám óta.
2020. dec. 13. 17:57
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

"A nyáron szinte semmit nem teszteltek, és az őszhöz közeledve kezdett emelkedni a tesztek száma"

Nyáron jakkkton kúrtak az adrián az illetékes elvtársak. Azt azért nem várhatja el egy nép sem, hogy egész éves fárasztó lopás után ne ejtőzzön egy kicsit a vezérkar, hisz itt az ujabb feladat ismét, az uniós pénzek felszippantása.

2020. dec. 13. 18:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam több helyen is nyáron külföldön és nem lettem koronás. Ilyenkor mi van?

Azért mert neked sz*r életed van, akkor se mennél sehova ha nem lenne corona, és nincs minimális szociális érintkezésre sem igényed, az nem azt jelenti, hogy az egész lakosság így van ezzel.

2020. dec. 13. 18:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy éltem, mintha nem lenne ez az egész. Én sem kaptam el.
2020. dec. 13. 18:57
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

“ naponta 100-200-an halnak meg ”

Igen, legfőképp a hozzád hasonlók. Akik ahhoz vannak szokva, hogy semmit nem tesznek az egészségükért és az immunrendszerükért. Elhíznak disznómód, cukrosak lesznek, de nem változtatnának az étrendjükön, mert csak kell egy “vaccina” oszt jó minden. Kell egy a magas vérnyomásra, kell az inzulin, meg most a covidra. Meg még rettegtek is, meg kinyírjátok az immunrendszereteket is a napi 30-szori izopropilozással. Nektek van már vakcina. T61-nek hívják.

2020. dec. 13. 19:03
 29/31 anonim ***** válasza:
68%

"de nem változtatnának az étrendjükön"

Ez erőss azért, mert az átlag melós étele amit a bóvli fizetésből meg vehet az sajnos konstans. Zsíroskenyér, kifőtt tészta, műanyag parizer, ünnepnap pörkölt....

2020. dec. 13. 19:12
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
29: nem erre gondoltam. Tömik magukat mekis kajával, gumicukorral, muffinnal. Hidd el, az általad felsorolt nem annyira rossz, mint ezek a tartósított szemetek.
2020. dec. 13. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!