Fideszes vagyok-e ha nem szidom a kormányt de nem is értek egyet 100%ig vele?
És a kormánytól kapom a pénzem?
Más nem adott ilyen jó lehetőséget nekem mindent leszamitva....
5: fideszeseknél azt találom jellemzőnek, hogy ha nem is értenek egyet valamivel, azt nem mondják, inkább hallgatnak, de nem kritizálják a fideszt
Ellenzéki oldalon ez nem probléma, lehet kritizálni, mondani, hogy megint hülye volt a Fletó, a kritika normális.
7: egyáltalán nem kell meggondolni, ugyanis nem probléma, ha valaki valamiben egyetért, én nem láttam olyat, hogy emiatt letámadtak valakit
Ez kifejezetten a fideszesekre jellemző, hogy nyilvánosan nem szabad kritizálni, illetve aki megteszi, az automatikusan áruló lesz.
Szóval akkor mindenki fideszes, aki nem megy rögtön tüntetni, ha valamivel nem ért egyet?
#10 nem, fordítva: akkor fideszes, ha semmilyen esetben sem menne ki semmilyen ügyben a kormány ellen tüntetni
Akinél van olyan ügy, amiért kimmenne, arra lehet mondani, hogy él benne a kritikus gondolkodás, amit fel is vállalna, ezért nem elvakult fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!