Szingli 30 éves pasiként nekem miért nem kínál semmit az Orbán rendszer?
Jó hogy vannak családtámogatások, de kicsit nevetséges hogy aki egyedülálló az kb. semmit nem kap az államtól, de tényleg, semmilyen kedvezményt nem tud igénybe venni..
A családos ember belőlünk lesz egyszer.
Hihetetlennek tartom hogy még egy rongyos szociális bérlakás program sincs a fiataloknak, ugyanis nem mindenki tud lakást venni egyből. Nem mindenkit tolnak a szüleik súlyos milliókkal, nincs mindenkinek informatikus munkája sem.
Csak fizetem a sok adót, dolgozom, és mit kapok? Ha kirúgnak jobb esetben 3 havi segélyt, meg túlterhnelt egészségügyi dolgozókat a kórházakban.
Én az előző kormány idején voltam 30 éves és akkor sem járt semmi. De a gyerekeseknek sem. Sőt, több adót fizettem, mint aki picit keresett csak kevesebbet nálam és így neki több volt a nettója. Hiába mentem a szakszervezethez, kirúgtak egy pillanat alatt.
Szóval röviden, akkor sem járt semmi, és szarok voltak a hitelek is, infláció is qrva magas volt, nem volt akkor sehogysem jó.
Mindenre van megoldás. Házat szeretnél venni? Családi jó lesz? Közvetlen Budapest mellett? 4 millió, 6 millió, akár 0.8 - 2 millióért is 1-2 szintes családi házak, víz, villany, gáz. https://www.youtube.com/watch?v=C-vhWZbY9uQ
Tervrajz nincs! Bővítenéd egy melléképülettel? Építésügyi osztály: "Uram! Mit akar Ön bővíteni? Ez egy üres telek! Jobb esetben csak gazdasági épület lehet (faház, kerti szerszám tároló) semmi több! Hidrogeológiai védő övezetbe tartozik!"
Nem kell 20-50 milliókkal számolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!