Négy gyerekes, egyedülálló anyaként milyen autó vásárlást támogató programokat ismertek?
2021 év első felében szeretnék venni egy hét személyes autót és az érdekelne, hogy tudtok-e egy állami vagy szervezeti segítségről. Már többször is utána kerestem ennek a lehetőségnek és egyedül az állam által felajánlott programot találtam nagy családosok számára. Egy hét személyes Dacia-t találtam ami megfelelő lenne számunkra. Viszont a voltférjemmel idén tavasszal elváltunk és egyedül vagyok a négy gyermekemmel, tehát szerintem erről a lehetőségről lecsúsztunk. A legnagyobb gyerekem 17 éves míg a legkisebb 7. Januártól 8 órás műszakban leszek. Idén még csak négyben vagyok, tehát biztos munkám van. Tudtok valami alternatívát vagy család segítő programot ezügyben?
A válaszokat előre is köszönöm!
#9 "magamban szemben"
Nincs több kérdésen.
Köszönöm szépen a segítséget! Nagyon sokat jelent ez most számomra.
#5-ös, majd legközelebb kikapcsolom az autokorrektet.
#14Nem provokáció akart lenni, csak elvesztem a sok kategória között és egy részt ideillik, hiszen az egyik kérdésem az volt, hogy elváltként van-e rá jogosultságom.
Kellemes további napot!
Szerintem ha kevés a pénz tök felesleges erre az állami támogatásra hajtani. Jól hangzik a 2,5 millió állami támogatás de ugyanakkor a legolcsobb Dacia is kb 5 millió, szóval 2,5 milliót neked kell beletenni.
3 gyerekünk van, 1000% hogy mi is megkapnánk ezt a támogatást ha kérnénk de minek is költsünk minimum 2,5 milliót vagy többet autóra?
Nekünk tökéletesen megfelelő a 10 éves használt is, töredék áron egy ujhoz képest. (Egyébként hét személyes átvétel persze.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!