Hol itt a logika a bevásárlás korlátozásában?
Van ugye az idősek sávja, nem tudom olyankor mi van a boltokban, de hogy azon kívül telis tele vannak bármilyen időpontban idősökkel az biztos, mert bármikor megyek mindig látom. Minden esetre ezt az idősáv a többieknek kiesik. A nyitvatartást lerövidítették. Én akár hogyan nézem ezeknek nem az az eredménye, hogy kevesebben lesznek a boltban, hanem az hogy egy rövidebb idő alatt többen összezsúfolódnak.
Most az a következő agymenés, hogy akkor az egy időben bent tartózkodók számát korlátozzák. Ebből semmi más nem lesz, hogy a be nem jutók a bolt előtt fognak sorakozni, ha eső van esőben, ha szél abban, ha fagy akkor a fagyban. Miközben a boltok áteresztő képességét egy normális aldi, lidli azért igen rugalmasan a vásárlók számához igazítja, ha békén vannak hagyva.
Én inkább azt mondanám legyenek nyitva este tízig, vagy amelyik akar éjjel is a boltok, mert ha valamikor, hát akkor el tudják kerülni egymást az emberek.
Nyilván én vagyok a hülye, mert a kormány nem tévedhet, de hogy van ez szerintetek?
#20 Épp abból van a tumultus, de most már mindegy is, mert szombattól vége 😁
Állítólag az idősek kérték most meg azt, hogy ne legyen sáv, véggül is ha úgyse akkor mentek igazuk is van 😁
"A kereskedelmi szervezetek és az Idősügyi Tanács javaslatára a kormány felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját december 12. szombattól, ezzel segítve, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben - írja az MTI-nek küldött közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ."
Lehet olvasták a kérdésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!