Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol itt a logika a bevásárlás...

Hol itt a logika a bevásárlás korlátozásában?

Figyelt kérdés

Van ugye az idősek sávja, nem tudom olyankor mi van a boltokban, de hogy azon kívül telis tele vannak bármilyen időpontban idősökkel az biztos, mert bármikor megyek mindig látom. Minden esetre ezt az idősáv a többieknek kiesik. A nyitvatartást lerövidítették. Én akár hogyan nézem ezeknek nem az az eredménye, hogy kevesebben lesznek a boltban, hanem az hogy egy rövidebb idő alatt többen összezsúfolódnak.

Most az a következő agymenés, hogy akkor az egy időben bent tartózkodók számát korlátozzák. Ebből semmi más nem lesz, hogy a be nem jutók a bolt előtt fognak sorakozni, ha eső van esőben, ha szél abban, ha fagy akkor a fagyban. Miközben a boltok áteresztő képességét egy normális aldi, lidli azért igen rugalmasan a vásárlók számához igazítja, ha békén vannak hagyva.

Én inkább azt mondanám legyenek nyitva este tízig, vagy amelyik akar éjjel is a boltok, mert ha valamikor, hát akkor el tudják kerülni egymást az emberek.

Nyilván én vagyok a hülye, mert a kormány nem tévedhet, de hogy van ez szerintetek?

2020. dec. 11. 09:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%
Mivel több műszakban dolgozom én minden időben jártam és járok vásárolni, reggel, delelőtt, délután, este. Mondhatom, hogy az intézkedéseknek hála igenis tumultus alakul ki bizonyos időintervallumokban ami ezek nélkül nem volt vagy jelentősen kisebb mértékű volt. Az intézkedések tehát károsak, a fertőzésnek kedveznek. Most hallom emberkorlátot vezetnének be, édes istenem, még jobban fognak betegedni az emberek, hisz vagy a hidegben esőben kint ácsorognak vagy egymás nyakában várják a bejutást. Hihetetlen, hogy mennyire ostobák a szakértők akik ezeket kitalálják.
2020. dec. 11. 16:43
 22/25 A kérdező kommentje:

#20 Épp abból van a tumultus, de most már mindegy is, mert szombattól vége 😁

Állítólag az idősek kérték most meg azt, hogy ne legyen sáv, véggül is ha úgyse akkor mentek igazuk is van 😁

2020. dec. 11. 19:34
 23/25 A kérdező kommentje:

"A kereskedelmi szervezetek és az Idősügyi Tanács javaslatára a kormány felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját december 12. szombattól, ezzel segítve, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben - írja az MTI-nek küldött közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ."

Lehet olvasták a kérdésem?

2020. dec. 11. 19:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy az Idősügyi Tanács ha valaki utánanéz az valójában Orbán Viktor és a Novák Katika nevű asszony!
2020. dec. 11. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Fölösleges ebben logikát keresni.
2020. dec. 12. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!