Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki politikusok a...

Az ellenzéki politikusok a színfalak mögött arra gondolhatnak folyamatosan, hogy "nem hiszem el, hogy ez az Orbán mindig győz és pofára ejt minket" ?

Figyelt kérdés

Egyszerűen akárhogy kapálódzik az ellenzék, akármit csinálnak, akármit mondanak valahogy mindig alul maradnak nem csak magyar színtéren hanem külföldi terepen is ahol a baloldal erősebb.

Valamit csak tud ez az Orbán

2020. dec. 10. 20:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom.

Ellenzéki vagyok, de nem DK, nem Gyurcsány, nem Momentum, már talán Jobbik se,

mégis az Alfát és a MagyarHangot olvasgatom, mert - ha másfelől nézzük - veszettül ellene vagyok a Fidesznek.

Én egyszerűen úgy képzelem el az országot, ami voltaképpen utópisztikus és amíg politikusok élnek, addig nem is létezhet: minden legyen a helyén és virágozzék minden virág!

Avagy pl. egyházakkal kapcsolatban is... Mit is mondott Mindszenty József bíboros a háború utáni években, amíg le nem csukták?

"Szegények lehetünk, de függetleneknek kell maradnunk!"

2020. dec. 10. 21:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vannak vele hogy nem ynerhetnek, de a semminél így is többet tudnak zsebre tenni.
2020. dec. 10. 23:43
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

1. Tavares jelentes: Budin lehuzva senki nem is emlekszik ra.

2. Szargentini jelentes: Hatasa NULLA Orban nyert 18-ban.

3. Neppartbol sem zartak ki a fideszt.

4. 7-es cikkelyel is kitorolhetik, semmi eredmenye sem lett.

5. Az unios penzek elvetele es a jogallamisag is elnapolva. 2 ev mulva, senkit sem fog erdekelni a jelen aktualpolitikaja.

Szep sorozat.

Orban Viktor : 5

Liberalisok : 0

Nem fogadnek Orban ellen.

2021. jan. 26. 08:05
 24/24 anonim ***** válasza:
73%
Minden sorozat megszakad egyszer, először kell egyesült ellenzékkel szembenéznie Orbánnak, el is fog bukni, nem kicsit.
2021. febr. 24. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!