Az ellenzéki politikusok a színfalak mögött arra gondolhatnak folyamatosan, hogy "nem hiszem el, hogy ez az Orbán mindig győz és pofára ejt minket" ?
Egyszerűen akárhogy kapálódzik az ellenzék, akármit csinálnak, akármit mondanak valahogy mindig alul maradnak nem csak magyar színtéren hanem külföldi terepen is ahol a baloldal erősebb.
Valamit csak tud ez az Orbán
Nem tudom.
Ellenzéki vagyok, de nem DK, nem Gyurcsány, nem Momentum, már talán Jobbik se,
mégis az Alfát és a MagyarHangot olvasgatom, mert - ha másfelől nézzük - veszettül ellene vagyok a Fidesznek.
Én egyszerűen úgy képzelem el az országot, ami voltaképpen utópisztikus és amíg politikusok élnek, addig nem is létezhet: minden legyen a helyén és virágozzék minden virág!
Avagy pl. egyházakkal kapcsolatban is... Mit is mondott Mindszenty József bíboros a háború utáni években, amíg le nem csukták?
"Szegények lehetünk, de függetleneknek kell maradnunk!"
1. Tavares jelentes: Budin lehuzva senki nem is emlekszik ra.
2. Szargentini jelentes: Hatasa NULLA Orban nyert 18-ban.
3. Neppartbol sem zartak ki a fideszt.
4. 7-es cikkelyel is kitorolhetik, semmi eredmenye sem lett.
5. Az unios penzek elvetele es a jogallamisag is elnapolva. 2 ev mulva, senkit sem fog erdekelni a jelen aktualpolitikaja.
Szep sorozat.
Orban Viktor : 5
Liberalisok : 0
Nem fogadnek Orban ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!