Most orbánnak nem is a jogállamisággal volt gondja?(hanem elvileg azzal hogy zavaros a dolog és hogy politikai és nem is valós)
Pirosat akarok!
Piros nincs, kék van!
Pirosat akarok!
Piros nincs, kék van.
De anya én pirosat akarok!
Piros nincs, kék van, és fogd be a pofád, vagy kibszlak!!!
Anyától kértem egy kék labdát...
22-ig haladékot kapott és addig azt csinál továbbra amit akar, akár a pézzel akár az emberekkel
ezt kizsarolta, megkapta, mit nem értesz?
Ez csak az ürügy. Milyen érdekes, hogy pont Európa hivatalosan is legkorruptabb országának van a legnagyobb baja a jogállamisági feltétellel...
Orbán nagyon is tudja, mit jelent a jogállamisági feltétel. Világosan le van írva az EU honlapján, még én is értem. És Orbán Oxfordot végzett politológus, nem hülye ő.:D Csak hát ha kivizsgálnák a jogállamiságot, kiakadna a korrupciómérő és jó nagy bajban lenne. Ezért inkább hülyének tetteti magát és a migrációról hadovál, aminek egyébként semmi köze a jogállamisági mechanizmushoz (hanem az EU-s pénzek magáncélra való ellopását szankcionálná).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!