Jeffrey Spender kérdése:
Miért hiszik el még mindig 2017-ben is a tömegek, hogy az amerikaiak a demokrácia miatt háborúznak és nem zavaros és rosszindulatú érdekek miatt a Közel-Keleten?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 20:27
1/3 anonim válasza:
Az a zavaros rosszindulatú érdek az bizony az olaj. Szíriában is azért meg a sakk mert két olajvezeték találkozik. Egyik oroszok érdeke a másik meg amerikaiaké. Trumpli meg pont lesz@r minden kampányígéretet és lassan a Bush család be is fogadhatja soraikba. Azzal kampányolt, hogy amerikaiak amerika dolgaival foglalkozzanak, maradjanak ki a nemzetközi politikából. Ezzel ellentétben el is rendelte az első katonai csapást egy idegen országban 100%-os bizonyítékok nélkül. Amerika nem a demokrácia, hanem a kapitalizmos miatt háborúzik ugyanis az hoz tőkét
2/3 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mit hisznek a tömegek. Szerintem az minden józanul gondolkodó ember számára világos, hogy az USA, ugyanúgy, mint minden nagyhatalom, sőt, minden ország, elsősorban a saját érdekeit védi. Csak nagyobb az "eszköztáruk", mint másoknak.
3/3 anonim válasza:
Ja, viszont ezzel együtt, még mindig jobban örülök amíg ők a "világ csendőrei", mint mondjuk az oroszok, vagy Kína.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!