Tényleg ennyit tud a legtöbb értelmiségi?(akár világ szinten)
"Másik ember nem megértése+saját minimalizálása a másik dolgainak felnagyitása."
És a kérdéseddel meg a hozzá fűzött ostoba, agresszív megjegyzéseiddel pontosan példáztad is ezt a viselkedést.
Gratulálok!
Ja és szájert nem emlitettem csak azt hogy semjén beszélt róla.Szájert konkrét példaként nem emlitettem.Egyetlen példa volt semjén.
amugy pont erről a szociopata viselkedésről beszélek el se olvassa a kérdést de már reklamál hogy gyurcsányt ménemhoztam.csak a saját dolgait nézi.
8 nem ettől függ hogy független valaki.ha gyurcsánt megemlitem attól nem lennék függetlenebb hiszen már irtam mindkét oldalt.
"És a kérdéseddel meg a hozzá fűzött ostoba, agresszív megjegyzéseiddel pontosan példáztad is ezt a viselkedést.
Gratulálok!" na ezt honnan szülted.én tényeket irtam az agressziv te voltál.fáj az igazság mi?tipikus érvelési technika hogy beállitasz olyannak amiről irok.na trollkodj máshol szépen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!