Hogyan reménykedhet az ellenzék abban, hogy '22-ben nyernek, amikor még arra is képtelenek voltak, hogy Gyurcsányt eltávolítsák?
Egyszerűen felháborító, hogy a mai legerősebb ellenzéki párt a böszme által vezetett DK.
Most lepaktál vele az egész ellenzék és együtt várják a megváltást. Politikát építenek az Orbángyűlöletre, a hazudozásra és az ígérgetésekre. Van aki még hisz nekik?
Tudod hogy nem szó szerint kell érteni azt amit mondok.
Arról van szó hogy csak akkor láthatod át a politikát teljesen, ha mindentől és mindenkitől független vagy.
XDXDXD
Egyenlőre pont Gyurcsány az, aki képes legalább alapszinten összetartani az összefogást. Ha a DK kilépne, azonnal széthullana.
Ha a DK nem lenne, már nyert volna az ellenzék.
16
Szóval nem mondtam, hogy ugyanolyan rossz, azt mondtam nem különb. Tehát nem jobb Orbán
Értelmezési nehézségeid támadtak?
Már alapvetően annyival jobb lenne Gyurcsány, hogy nem hordoz és hirdet ennyi elmebetegséget.
Soha a modern történelemben nem volt ennyi a racionalitásból kiszakadt, gyakorló elmebeteg
A sok Sorosoz@s vetett nekik
#35 vagyok:
Némi kommentár:
Mivel a DK bír a legnagyobb ellenzéki támogatottsággal, ezért néhány, az összefogásban lévő párt a kegyeit keresve inkább átállna a DK mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!