Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan reménykedhet az ellenzé...

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Hogyan reménykedhet az ellenzék abban, hogy '22-ben nyernek, amikor még arra is képtelenek voltak, hogy Gyurcsányt eltávolítsák?

Figyelt kérdés

Egyszerűen felháborító, hogy a mai legerősebb ellenzéki párt a böszme által vezetett DK.

Most lepaktál vele az egész ellenzék és együtt várják a megváltást. Politikát építenek az Orbángyűlöletre, a hazudozásra és az ígérgetésekre. Van aki még hisz nekik?

2020. dec. 9. 16:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Másrészt megnéznélek, hogy a 3000 méteres hegy tetejéről, a lábánál lévő városról, hogyan készítesz térképet. Fizetek egy Ausztriai utat, elmegyünk és megnézzük. ;). Ha sikerül kapsz 1 milliót pluszba. Ha nem sikerül Te fizeted az utat.
2020. dec. 9. 17:54
 32/43 anonim ***** válasza:
9%

Tudod hogy nem szó szerint kell érteni azt amit mondok.

Arról van szó hogy csak akkor láthatod át a politikát teljesen, ha mindentől és mindenkitől független vagy.

2020. dec. 9. 17:55
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
Persze. De, ha hasonlattal akarsz jönni akkor ne lehessen megcáfolni.
2020. dec. 9. 17:57
 34/43 anonim ***** válasza:
9%
A hasonlat azért hasonlat, mert ahhoz viszonyítom a mondanivalóm. De mindenbe bele lehet kötni, nincs olyan dolog amit ne lehetne megcáfolni.
2020. dec. 9. 18:01
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

XDXDXD

Egyenlőre pont Gyurcsány az, aki képes legalább alapszinten összetartani az összefogást. Ha a DK kilépne, azonnal széthullana.

2020. dec. 9. 18:01
 36/43 anonim ***** válasza:
76%

Ha a DK nem lenne, már nyert volna az ellenzék.

2020. dec. 9. 18:02
 37/43 anonim ***** válasza:
Akkor mond azt amit akarsz ne hasonlatokkal bombázz, ami nem is illik ide és amúgy sincsen értelme..... 🤷‍♂️
2020. dec. 9. 18:03
 38/43 anonim ***** válasza:
40%

16

Szóval nem mondtam, hogy ugyanolyan rossz, azt mondtam nem különb. Tehát nem jobb Orbán

Értelmezési nehézségeid támadtak?

Már alapvetően annyival jobb lenne Gyurcsány, hogy nem hordoz és hirdet ennyi elmebetegséget.

Soha a modern történelemben nem volt ennyi a racionalitásból kiszakadt, gyakorló elmebeteg

A sok Sorosoz@s vetett nekik

2020. dec. 9. 18:03
 39/43 anonim ***** válasza:
75%

#35 vagyok:

Némi kommentár:

Mivel a DK bír a legnagyobb ellenzéki támogatottsággal, ezért néhány, az összefogásban lévő párt a kegyeit keresve inkább átállna a DK mellé.

2020. dec. 9. 18:04
 40/43 anonim ***** válasza:
74%
Ez is csak Fideszes legenda hogy a DK a legnagyobb ellenzéki párt. Én ezt nem tudom benyalni, neharagudjatok rám.
2020. dec. 9. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!