Az ellenzék miben reménykedik? Az utolsó emberük aki legyőzte Orbánt, az Gyurcsány Ferenc volt. De még őt is szénné fikázzák. Mit gondolnak? Ha megbukik Orbán kolászból lesz a kerítés?
Az ellenzék nevetséges. Nem vagyok fideszes, de inkább maradjon a Fidesz, minthogy a melegimádó Momentum, az elgyengülő Jobbik, a jelentéktelen LMP vagy a szétesett, bukott MSZP legyen a
kormányon.
A DK-val kapcsolatban még nem döntöttem. Voltam Gyurcsány Ferenc egyik előadásán, az alapján már nem olyan, mint erős, mint amilyen a 2000-es években volt. De a mai ellenzékből csak a DK lehet a Fidesz ellenfele. Ahogy itt is megjegyezték az oldalon, Gyurcsány a semmiből felépített egy pártot. És igaz, pedig neki nehéz volt, és az ma a legerősebb ellenzéki párt.
" De még őt is szénné fikázzák."
Pontosan ki is?
Fletónak vannak komoly cuccai a Fidesz ellen, csak nem hozta őket nyilvánosággra, mert nem tud belôle profitálni. Azt ugye max a választás előtt kell max 3-4 héttel. Hogy legyen ideje elterjedni.
22-ben érdekes választás lesz.
Most pedig azt fogjuk megnézni, hogy mennyire.
#5, nagyapám is sokat mesélt Hitler csodafegyveréről.
Pont addig nincs esélye egyetlen ellenzéki pártnak sem, míg nincs más a fejében, hogy mit tehet a fidesz ellen.
Több szavazatért valami több kellene
"Az ellenzék miben reménykedik?"
Abban, hogy kihal a DK meg az MSZP, és megerősödik a Momentum, meg a Párbeszéd.
Vagy belső viszály szakítja szét a Fideszt.
Vagy Orbán meghal, de szerintem akkor egy sokkal erőszakosabb, sokkal gonoszabb, buta fidesz-diktátor jön. Mondjuk egy Kocsis Máté, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!