Nem igazságtalan, hogy amit nehezen 1 hónap alatt megkeres az ember, azt egy szakmunkás pár óra munkával elviszi tőle?
230.000 Ft az egy átlag magyar fizetésnek mondható, átlagosan ezért 1 hónapig kell robotolni hétfőtől péntekig, 8 órában. Erre jön hozzám két rolószerelő, akik szigorúan számla nélkül, 3 óra munkával (6 emberóra összesen) elviszi tőlem a havi fizut. Amikor felvette az adatokat nálam, megkérdezte, hogy is kell írni a zsinórban a 'zs' betűt?
Ja és persze háromszor hívtam, majdhogynem könyörögtem, fenyegettem, mire eljött végre beszerelni.
És ezek az emberek, élnek mint Marci hevesen, következmények és felelősség nélkül....
Ami legjobban zavar az egészban, hogy kvázi én is teljesítményalapon dolgozok, mint a rolós. Csak az én munkám kb 2.500 Ft-ot ér óránként, az övé meg 25.000 Ft-ot.
Én csak úgy tudok magas élet színvonalon élni, ha éjjel-nappal dolgozok, hétvégén is. Őneki ugyanehhez az élethez alig kell valamit is dolgozni egy hónapban.
Hidd el, nekem sem csak abból az X órából áll a munkám, amit én 2500 Ft-on dolgozok. Megyek a munka után, kapcsolatokat építek ki, kávézok az ügyfelekkel, utazás, adminisztráció, papírmunka...
nekem is, és a rolószerelőnek is van "láthatatlan munkája".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!