A mikroszkóp kimutat nanodolgokat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra ha alá teszik a pcr tesztet kimutatja, hogy pl még sterilen is covid fertőzött? Vagy h van e a vakcinában chip?2020. dec. 8. 21:21
1/15 anonim válasza:
Mikroszkópja válogatja.
Egy jó kis elektronmikroszkóp mindenképpen.
2/15 anonim válasza:
Ertem en, hogy egyre kisebb minden ... na de a nanorobotok vilaga meg csak fikcio! Mi a fene lenne abban a nyomorult vakcinaban? Ha nano cuccokat akarnanak beled juttatni, akkor beletennek a kenyerbe es nem is tudnal rola.
Szerintem ne nezz annyi tv-t :)
3/15 anonim válasza:
#2 még csak chip-ról van szó olyasmi mint a kutyákban csak kisebb
4/15 anonim válasza:
Nem az ilyen szuperhosos filmekben van, hogy a gonosz kitalal valami csodaszert amivel beakarja mergezni az egesz vilagot, de jon a jofiu es csodalatos kepessegeivel megmenti az emberiseget? :)))
5/15 anonim válasza:
Fénymikroszkóppal "nanodolgokat" nem lehet látni, a felbontásuk nem elég hozzá. Nanométeres tartományban elektronmikroszkóppal lehet vizsgálódni.
6/15 anonim válasza:
3-as ... :))) ... jo kicsinek kell lennie, mert ami a kutyaban van az bazinagy
7/15 anonim válasza:
Kutyaban akkora van mint az autok kulcsaban ... ha meg csak itt tart a technika, nehez lesz eldugni a vakcinaban ... olyan lenne mint szivoszal az uditoben :D
8/15 anonim válasza:
igen, tudom, rizsszemnyi, de chip-ról van szó nem robotról, amúgy ennyit tudok kb :D
9/15 anonim válasza:
A legkisebb létező "számítógép" akkora, mint egy só, vagy cukor szemcse. Ezt a méretet egy házimikroszkóp még feltudja dolgozni.
A vírust viszont aligha lehet így, házikörülmények között kimutatni, ahhoz orvosi minőségű felszerelés kellene már szerintem. Ahhoz legalább is biztos komolyabb műszer kell, hogy te nanoméretig akarj vizsgálódni.
10/15 anonim válasza:
Lehet, hogy a tunguszkai esemenyek ota idegen technologiaval rendelkeznek az oroszok es a vakcinan keresztul tornek vilaghatalomra? Mert akkor en mind a ket kezembe kerek szurit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!