Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lesz oltás, támogatnád,...

Ha lesz oltás, támogatnád, hogy aki nem oltja be magát, az tegyen ki magára egy sárga (vagy más színű) csillagot kötelező módon, hogy tudni lehessen, kire vonatkoznak a korlátozások?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 16:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert sok helyen láttam ezt az "eszmefuttatást" és kiváncsi lettem, hogy mi az embereknek a véleménye erről. Egy szóval nem mondtam, hogy jó ötletnek tartanám.

2020. dec. 8. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

5:

"3, ez akkor igazságos, ha lehet vakcinát választani."

Értem, mire gondolsz.

Én úgy tudom, a kormánynak mindegy, honnan van, csak ellenőrzött minőségű legyen. És azért néznek kelet felé, mert onnan hamarabb tudnak behozni. Vagyis hamarabb lehetne átoltani a lakosságot, és végre megszüntetni ezeket a korlátozásokat. Az EU ki tudja, hogyan osztja el a hozzá bejövő mennyiséget, és lehet, hogy ismét a régi tagországok fognak előnyt élvezni (mint általában).

Nyilván, pár hónappal később lesz nyugati vakcina is, ill. ha te külföldről előbb meg tudod szerezni, akkor az a tiéd, és beoltanának vele.

Ha többfajta vakcina is rendelkezésre áll, én nem vagyok ellene, hogy válasszon, aki akar. Legalábbis a készlet erejéig.

2020. dec. 8. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
12, és ki ellenőrzi? A fidesz által megvett pártkatona "orvosok"? Csak akkor hiszek nekik, ha az európai orvosok is ugyanazt mondják. Ha mi leszünk az egyetlenek, akik szerint biztonságos, akkor nem kell!
2020. dec. 8. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Legyen fordítva.Aki beoltatta magát az hordjon bohóccipőt kötelezően,vagy egy birka arcképes kitűzőt.Nos,így hogy tetszik?
2020. dec. 10. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igazad van, valóban nem írtad hogy jó ötletnek tartanád a dolgot. Elnézést, ha megbántottalak :D

De akik az ilyen eljárásokat kultiválják továbbra is betegek, és vagy nem jártak töri órára, vagy fordítva értelmezték.

9.voltam

2020. dec. 11. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!