Nálunk mikor lesznek tüntetések a COVID korlátozások ellen?
Figyelt kérdés
Mint Franciaországban, Németországban, Angliában?2020. dec. 7. 23:47
21/28 anonim válasza:
#19 Hasonlítsd össze az őszi halálozási statisztikákat Magyarország és Svédország között! Magyarországon már lassan vécére sem lehet maszk nélkül elmenni, Svédországban sehol sem kötelező. A két ország lakossága nagyjából azonos. Melyik országban volt több halott az utóbbi hónapokban?
22/28 anonim válasza:
Én az imént mentem be egy orvosi rendelőbe maszk nélkül. Esküszöm nem szándékos volt, teljesen elfelejtettem, akkor jutott eszembe mikor benyitottam és megláttam a maszkot az embereken.
Ha ti még láttatok olyan fejeket mikor megláttak engem. Úgy néztek rám mint akit vasvillára akarnak húzni😂
A vicc az volt, hogy kijött az orvos és rajta sem volt maszk.
23/28 anonim válasza:
Ha az orvos sem húz maszkot a saját rendelőjében, az azért jelenthet valamit, nem gondoljátok, kedves rettegők? Persze a médiában nem ezeket az orvosokat szólaltatják meg.
25/28 anonim válasza:
Pont az hiányzik még,tüntetés a korlátozások miatt.
Azért tart itt az ország mert ennyi buta ember van.
26/28 anonim válasza:
23. Dehogynem! Hanyag, trehány emberek mindenhol vannak, még az orvosk között is
egy "rettegő"
Ennél már csak az a hozzászóló volt viccesebb, aki este 8 után kint dohányzik. Mert a dohányzás az aztán egészséges. Elimserésem! Tényleg határtalan az emberi butaság.
27/28 anonim válasza:
14-eske nem vettem magamra mert k-ra nem vagyok konteós és sose voltam. Csak fáraszt a butaság. Az összefüggések hiánya. Az ostobaság.
28/28 anonim válasza:
26-os. Óh, regéld el nekünk hol vicces az hogy a dohányzók dohányoznak. Tudod, mint amikor a kígyók kígyóznak. Ez így van. A dohányzók dohányoznak, és inkább kint tegyék, mint a garzonban a gyerek ágya mellett. Gondolom én. (nem dohányzom nem azért "védem" őket, csak bele tudok gondolni más emberek helyzetébe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!