Nem zárják ki egymást ezek a dolgok. A te általad felsorolt dolgokért is maximum párszázan mennek tüntetni évente Budapestre. Amúgy meg ezért is szoktam mondani hogy egy olyan néptől akinél még hatalmon lehet a fidesz, nem várok el sok mindent...
2020. dec. 8. 08:17
12/28 anonim válasza:
Nem lesz.
2020. dec. 8. 08:21
13/28 anonim válasza:
8 Te nagyon buta vagy. Nem a konteósok eszik általában a parizert hanem a csórók, de olyanokat összekapcsolsz hogy inkább hagyjuk is a kommentedet.
2020. dec. 8. 18:02
14/28 anonim válasza:
13-as látom magadra vetted :D
A mondanivalóm érdemi részéhez már nem tudtál hozzászólni.
Semmi probléma, nézek egy kis Facebookos görény dokis népfelkelést hátha attól okosabb leszek. Peace💕
2020. dec. 8. 21:21
15/28 anonim válasza:
Én most is az utcán dohányzom szóval ezzel is tüntetek, hogy megszegem a törvényt.
2020. dec. 8. 23:12
16/28 anonim válasza:
Az utolsót támogatom. Ha már forradalmat nem csinálunk, legalább passzív ellenállás legyen. Ahol meg tudjátok oldani, ne vegyetek maszkot!
2020. dec. 9. 07:58
17/28 anonim válasza:
"Ahol meg tudjátok oldani, ne vegyetek maszkot!"
Mindenhol meg tudom csinálni. Vettem moshatót, már nem kell több maszkot vennem. Tedd te is ezt, és neked sem kell.
Amúgy nem lehetne hogy inkább valami olyat ne tarts be amivel csak magadnak ártasz? Mondjuk lázadhatnál azzal, hogy nem veszed fel a fizetésedet vagy nem veszel többet levegőt, mert mi az hogy neked holmi természet diktáljon.
2020. dec. 9. 08:12
18/28 anonim válasza:
Ha nem veszel maszkot, azzal nem ártasz senkinek, hiszen mára egyértelmű a statisztikák alapján, hogy a maszk nem gátolja meg a vírus terjedését. A maszkviseléssel viszont nagyon is ártasz magadnak, többek között azért, mert a maszk felületén megtelepedett baktériumok belélegzése tüdőgyulladást okozhat.
2020. dec. 9. 08:14
19/28 anonim válasza:
#18 Ne hazudj! Nincs ilyen statisztika ami ilyet bizonyítana. Rámondjátok hogy nem segít és ennyi.
Éppen úgy ahogy hülyeség és már milliószor megcáfolt hazugság ez a "maszk viszont ártalmas" mese. Nem ártalmas.
2020. dec. 9. 08:54
20/28 anonim válasza:
#19 Igen, ha mindenki sebészi FFP maszkot hordana vagy gázmaszkot akkor valóban nem lenne ártalmas. De ez a papír masé amit maszknak csúfolunk egy az egyben ártalmas. Még Müller Cecília is megmondta az elején, hogy csak az húzzon maszkot aki beteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!