Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fog eszkalálódni, hogy...

Meddig fog eszkalálódni, hogy az emberek nem ereszthetik ki a gőzt szilveszterkor sem?

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 20:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20%

Én meg szegény orvosokat ápolókat sajnálom, hogy a köcsögök miatt akik nem bírják ki a korlátozást mert nekik, nehogy megmondja valaki, hogy mit tehet és mit nem...

A büntetéseken felül én 1 hónapos önkéntes ápolónak küldeném el mindegyiket, aki megszegi.

Nem én nem rettegek, de vannak szabályok amit be kéne tartani.

2020. dec. 9. 08:19
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Az nem zavar hogy a kormány ostoba látszatintézkedéseket hoz, és eltitkolja a valós helyzet ?

Vajon miért van hírzárlat a kórházakban és miért kellett titoktartási nyilatkozatot aláírni az EÜ dolgozóknak ?

2020. dec. 9. 11:18
 23/25 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, mesélj ha tudsz valamit...

Több ország most kezd szigorítani....

Várom válaszod

2020. dec. 9. 14:39
 24/25 anonim ***** válasza:
81%

"Akkor menj haza éjjel 2-kor, szerintem annyian lesznek az utcán, hogy esélytelen, hogy pont téged büntessenek meg. Legalábbis nagyon remélem, hogy sokan lesznek."

Én max réten, mezőn, erdőn keresztül mernék haza menni. Szerintem nem lesznek sokan a városokban. Mert a rendőrök járőrözni fognak, főleg a kisvárosokban könnyen elkapnak bárkit. 50 ezer ft a legkisebb bírság. És én 6 km-re lakok a barátomtól.

2020. dec. 9. 16:53
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus fideszes logika.

Titkosítjátok, zároljátok a valós adatokat aztán tessék elhinni azokat a számokat amit kidobtunk aznapra a dobókockán.

Én mondjam meg mi a valós adat ? Ha a valós adatokat kommunikálja az operatív törzs miért nem enedik meg hogy valaki leellenőrizze.

Ezt hívják úgy hogy átlátható állam, amely a demokrácia alapja.

Szólj a főnöködnek hogy hagyja beszélni a kórházigazgatókat a sajtónak. Majd ők megmondják mi a valós adat. Hány beteg jut egy nővérre. Hány ember kerül le élve a lélegeztetőgépről.

2020. dec. 9. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!