Most akkor ottalvós bulit 10 főig lehet tartani szilveszterkor vagy azt sem?
Ma bejelentette Orbán királyunk, hogy maradnak a korlátozások január 11.-ig. (Nem tudom mi lesz akkor, de mindegy.) Tehát a szokásos szilveszterezésnek annyi, mivel este 8 és hajnali 5 közt nem lehet utcára menni.
Viszont eltölthetjük-e az éjszakát egy barátnál, ha nem megyünk ki az utcára?
Január 11-ig az a következő egy hónap.
Mivel "maradnak" ezért a max 10 fő érvényes. Annak hosszára nincs kikötés. Arra se, hogy hol alszol, kivéve üzleti célú magánszállás (az tilos). Vagyis semminek nem mond ellent, hogy nyolc előtt max 10-en találkozzatok egyikőtöknél, és reggel 5-ig ott maradjatok, mert arról se szól semmi, hogy mit csinálhat az a 10 fő.
Aminek ellentmond, az esetleg a fertőzés. De ha ésszel csináljátok (vagyis aki gyanús, önként otthon marad), akkor elképzelhető, hogy semmi baj nem lesz. Ha mégis, akkor az pech.
Igen, természetesen lehet.
Engem csak az dühít kbaszottul, hogy én nem utazhatok külföldre, mert hazahozom a vírust, míg szilveszterkor tízesével az emberek összefertőzhetik egymást, majd viszik haza:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!