A covid után is lesz egy médiában felkapott megfázás/influenza amivel bármikor tönkre lehet tenni az ország gazdaságát?
Nem tudom, mi a döbbenetesebb: hogy még mindig vannak olyanok, mint a kérdező, akik valami elhagyatott tanyán élhetnek egy kiszáradt kút alján, és fogalmuk sincs a világról, vagy hogy még mindig vannak olyanok, akiknek van türelmük elmagyarázni újra és újra a helyzetet.
Kérdező, sajnálom, hogy téged csak szívattak a korlátozások. Én eddig azt hittem, hogy a korlátotások mindenkinek könnyebbséget jelentenek, és hogy szeretik az emberek. Összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy ez neked rossz. De tudod, mit? Kapitalizmus van, engem nem érdekel, ha egymillió ember nehéz helyzetbe kerül. Nekem válságálló munkám van, nem érint hátrányosan a válság. Azt gondolom, hogy ha anyagilag tönkremegy egymillió ember, az nem számít, ha cserébe kilenc millió dolgozik, vagy legalább fogyaszt tovább, ezzel mozgatja a gazdaságot. Igen, az öreg és beteg is, mert kaját vesz, gyógyszert vesz, kezelést vesz igénybe, ezzel munkát ad másoknak. Te meg így jártál, statisztika vagy, nem számítasz. Kapitalizmus van, tudod.
Én régen leszóltam ezen a fórumon azokat, akik szidják a magyar népet, mondván ne szidd a népünket. Azóta meggondoltam magam. Leírom kicsit hosszasan a magyar nép elmeállapotát, ami miatt sosem fogom már szidni azt, aki szidja a népünket úgy általában.
A járvány elkezd tombolni. Korlátozások jönnek. A magyar ember leszarja, ha ő bulizni akar, bulizni megy. Közben bele se gondol, hogy talán egy makk egészséges bika immunrendszerű fiatal éppen koronás, majd ő szét adja ott mindenkinek. Amikor a média felkap egy halálhírt, akkor is megmagyarázzák, hogy ő csak ezért, azért halt meg, véletlenül se a vírus miatt. Nemrég meghalt egy 100% osan vírustagadó testépítő. Nála is megmagyarázták, hogy csak a szteroidok és a betegsége, a koronavírust önmagában biztos kiheverne, mint egy megfázást. El se hitte, hogy létezik covid, már meg is halt benne. Azt se fogjátok fel, hogy ha ti nem haltok bele, másnak átadhatjátok. Pontosan ezért vagyunk ma itt, mert a kérdezőhöz hasonló hülyék elhiszik, hogy a vírussal nem kell fogllakozni, menjünk össze vissza, hiszen én nem vagyok se krónikus beteg, se semmi.
A magyar ember egyetlen egy szabályt tart be, aminek a megszegéséért megbüntetik. Én sem vagyok olyan nagyon szabályhívő, jó katona tuti nem lennék, viszont ez az ország ez egy anarchia.
11
Nagyon unalmas már ez a folyamatos bűntudatkeltés a részedről...
14
Nem is csodálkozom hogy sokan nem hisznek a járványban amikor egy teszt kell ahhoz hogy eldöntsék hogy beteg-e vagy nem. A spanyol náthához miért nem kellet teszt? Amúgy meg a KSH-nak szólhatnának már hogy ne felejtsék el a halálozási statisztikát megemelni...
Ja, hát anno sárga rongyot kellett magára varrnia egy bizonyos rétegnek. Aztán jött a "munka szabaddá tesz". Aztán pár millióan "eltüntek".
Kicsit gondolkodjatok már el! Mit is akarnak ezzel elérni? Bill Gates is nyíltan kimondta évekkel ezelőtt, hogy oltásokkal lehet csökkenteni az emberiség létszámát. Halál panelről is beszélt. Vagy keressetek rá a world economic forumra. Amúgy Orbánon is lehet látni, amikor beszél, hogy nem azt akarja kimondani, amit mond, de muszáj neki, mert félti önmagát, a családját. Lepaktált valakikkel, ahogy minden ország egy követ fúj.
Mások azt hirdetik, hogy ne lázadozzunk ez ellen, várjunk türelemmel, mert minden jó és szép lesz. Nem lesz az, mert amit elakarnak érni, arra a világ nincs még felkészülve. Ezt jól tudják ők is, ezért lesz nagyon sok tragédia.
15-ös
Na jah már 2 hónapja köteleznek tesztre munkahelyen mert hiába nincs tünetünk bennünk lehet és terjeszthetjük ezt a halálós kórt.
Eddig nem volt egyetlen pozitiv sem
17
Tényleg misztérium ez a vírus.
Ismerek távoli rokont akinek pozitív lett a tesztje.
A vicces csak az hogy letesztelték a közvetlen családját is (otthon nyilván nem hordanak maszkot) és lám nem kapták el ezt a hihetetlenül fertőző vírust. 🤷♀️
Aha tehát az emberek 90% tünetmentes hordozó mert immunisok a virusra.
Nekünk mi közünk is van a társadalom életképtelen része felé?
Ilyen alapon tiltsuk be az autókat mert többet öl évente mint ez a virus.
Tiltsunk be mindent ami veszélyt jelenthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!