Orbán, Európa negyedik legbefolyásosabb embere! Mi a véleményetek?
8-as!
Tény, hogy nincsen magasfokú jólét – a vírushelyzet gazdasági válsága pedig ma még nem is igazán érződik –, de nyomornak azért erős nevezni a mostani helyzetet.
Én is sokkal jobban élek, mint a ballibek alatt.
Mészáros Lőrinc.
Azért mert te nem látod, azért a nyomor tobzódik!
A hajléktalanokat kirekesztették a városokból - de azok ugyanúgy nyomorultak maradtak, csak már nem a szemeid előtt senyvednek! A 100 ezer kilakoltatott sem kerül a szemed elé, de attól még elárverezték a fejük felől a tetőt! A munkanélkülieket sem láthatod, mert nincs rájuk írva, de attól még éhezhetnek! Nézd meg egyszer - ha nem rangon aluli neked - hogy egy-egy ingyen ebédnél hány ember áll sorban a fagyban egy tál meleg levesért!? Egészen magasról lesz@rom, hogy esetleg te jobban élsz... Ez nem érv semmire sem!
A kilakoltatás gazdasági ügy, beszélj a bankokkal, ha bajod van. És ezt úgy mondom, hogy az én fejem felől is árvereztek már el házat.
A munkanélküliség a válság miatt van, egyébként alig volt munkanélküliség, vadászni kell az embereket, akkora a munkaerőhiány.
Én meg folyton azt látom, hogy tele vannak a boltok, az áruházak emberrel, teli kosarakkal, drága ruhákban.
Régebben még inkább voltak hajléktalanok, kilakoltatások, én rosszabbul is éltem. Még mindig sok a gond, de sokat javult a helyzet.
Tartalom nélküli reklám duma!
Gondolom mindenki jól fog lakni a magyarázataiddal...(:-
Nem hát...!
A lényeg a kontraszt...
most már TE is érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!