Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán, Európa negyedik legbefo...

Orbán, Európa negyedik legbefolyásosabb embere! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 7. 15:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%

8-as!

Tény, hogy nincsen magasfokú jólét – a vírushelyzet gazdasági válsága pedig ma még nem is igazán érződik –, de nyomornak azért erős nevezni a mostani helyzetet.

2020. dec. 7. 17:37
 22/31 anonim ***** válasza:
25%
Mao Ce-tung, Ceaușescu munkásságát már elérte, kérdés nem tapossák-e el mint egy kukacot az aszfalton
2020. dec. 7. 18:11
 23/31 anonim ***** válasza:
38%

Én is sokkal jobban élek, mint a ballibek alatt.

Mészáros Lőrinc.

2020. dec. 7. 18:17
 24/31 anonim ***** válasza:
43%
Az az ízléstelen, pacuha disznó, aki a fehérre meszelt karmelita kolostorban pöffeszkedik, és mást se tud szajkózni csakhogy soros?
2020. dec. 7. 19:19
 25/31 anonim ***** válasza:
47%

Azért mert te nem látod, azért a nyomor tobzódik!

A hajléktalanokat kirekesztették a városokból - de azok ugyanúgy nyomorultak maradtak, csak már nem a szemeid előtt senyvednek! A 100 ezer kilakoltatott sem kerül a szemed elé, de attól még elárverezték a fejük felől a tetőt! A munkanélkülieket sem láthatod, mert nincs rájuk írva, de attól még éhezhetnek! Nézd meg egyszer - ha nem rangon aluli neked - hogy egy-egy ingyen ebédnél hány ember áll sorban a fagyban egy tál meleg levesért!? Egészen magasról lesz@rom, hogy esetleg te jobban élsz... Ez nem érv semmire sem!

2020. dec. 7. 20:44
 26/31 anonim ***** válasza:
14%

A kilakoltatás gazdasági ügy, beszélj a bankokkal, ha bajod van. És ezt úgy mondom, hogy az én fejem felől is árvereztek már el házat.

A munkanélküliség a válság miatt van, egyébként alig volt munkanélküliség, vadászni kell az embereket, akkora a munkaerőhiány.

Én meg folyton azt látom, hogy tele vannak a boltok, az áruházak emberrel, teli kosarakkal, drága ruhákban.

Régebben még inkább voltak hajléktalanok, kilakoltatások, én rosszabbul is éltem. Még mindig sok a gond, de sokat javult a helyzet.

2020. dec. 7. 21:01
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Tartalom nélküli reklám duma!

Gondolom mindenki jól fog lakni a magyarázataiddal...(:-

2020. dec. 7. 21:05
 28/31 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert látsz ezer vásárlót,nem zárja ki azt, hogy 100 ezer meg nyomorog...
2020. dec. 7. 21:07
 29/31 anonim ***** válasza:
14%
Attól még, hogy te sorokat látsz az ételosztóknál, még nem nyomorog 100 ezer ember.
2020. dec. 7. 21:40
 30/31 anonim ***** válasza:
25%

Nem hát...!

A lényeg a kontraszt...

most már TE is érted.

2020. dec. 7. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!