Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán, Európa negyedik legbefo...

Orbán, Európa negyedik legbefolyásosabb embere! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 7. 15:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem így van. De az első három is ő.
2020. dec. 7. 15:50
 2/31 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg rossz a fordítása az elnevezésnek, még ha szó szerint így is lehetne írni.

Nem a legbefolyásosabb, hanem a legnagyobb hatással rendelkező személyekről van szó.

Nézd meg kik az elsők: "Az első helyre ebben Giuseppe Conte olasz kormányfő került, akinek feladata, hogy ne dőljön be az EU egyik legeladósodottabb gazdasága, a második Emer Cooke, a koronavírus-járvány idején felértékelődött Európai Gyógyszerügynökség első embere, a harmadik pedig Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke. "

Conte-nak nem a befolyása a legnagyobb Európában, hanem az általa vezetett gazdaságnak és így a döntéseinek vannak akkora hatásai, ami Európában most a legjelentősebbek lehetnek mindenki másra.

Orbán befolyása nem olyan nagy - bár én örülnék neki ha az lenne - ellenben a tetteinek, szavainak, kiállásának nagyon nagy hatása van Európa jelenére és jövőjére egyaránt.

2020. dec. 7. 15:55
 3/31 anonim ***** válasza:
81%

Sokan írtak sokfélét már.

Mondjuk, várjunk egy hetet. Ki fog derülni.

2020. dec. 7. 15:56
 4/31 anonim ***** válasza:
66%
Macront megüti a guta:D
2020. dec. 7. 15:57
 5/31 anonim ***** válasza:
67%
Ez csak a politikusok rangsora, nem az összes európaié. Így nézve reális, hiszen Vitya kisajátított háromnegyed részben egy egész országot.
2020. dec. 7. 15:58
 6/31 anonim ***** válasza:
73%
Orbánnak akkora a hatása, hogy nemsokára szopni fog az egyszerű magyar állampolgár.
2020. dec. 7. 15:59
 7/31 anonim ***** válasza:
34%
politico...
2020. dec. 7. 16:00
 8/31 anonim ***** válasza:
69%

Orbán nyomorba sodorta az országát!

Nem sok ilyen alak van szerte az EU-ban!

2020. dec. 7. 16:01
 9/31 A kérdező kommentje:
8: nincs semmilyen nyomor, az 12 éve volt, én akkor éltem abban, most meg jólétben. (vagy inkább jobb létben) de nem ez a kérdés.
2020. dec. 7. 16:02
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
A NER-lovagok tényleg jólétben élnek .....
2020. dec. 7. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!