Most, hogy hirtelen csökkent a meghaltak a száma van rá esélyt, hogy Doktor Orbán végre eltörölje vagy kitolja este 10 óra/éjfél körülre a kijárási tilalmat? Legalább annyira bosszantó mint az idősáv, amit ki sem használnak.
Én nem vagyok fideszes, de szeretek utazni és természetben lenni. Na így, hogy 8-ra haza kell érni semmire sincs idő vidékről.
Nem plázázni meg piálni akarok. :D Mondjuk észrevettem, hogy hiába tartok be mindent, ami elő van írva, ha mások magasról tesznek az egészbe.
Vidéken pl. büntetik az embert akkor is, ha iváshoz veszi le a maszkot. Na Budapesten simán láttam elmenni rendőröket maszk nélküli egyének mellett.
"Én nem vagyok fideszes, de szeretek utazni és természetben lenni. Na így, hogy 8-ra haza kell érni semmire sincs idő vidékről."
Hétvégén azért lehet menni, és fél 5-kor már úgyis sötét van, gondolom nem korom sötétben akarsz erdőt járni, vagy igen?
úgy játszanak a számokkal, és azt mondanak be, amit csak akarnak
eddig is hazudtak mindenben, szóval miért mondanának igazat
a lényeg a sunyulás
Szerintem szombat,vasárnap nem végeztek megint annyi tesztet se mint máskor,azért kevesebb a betegszám.A halottak száma szerintem is fura.Elvileg majd 2 héttel az új betegszám csökkenése után kezdene csökkenni,de itthon csuda érdekes anomáliák vannak,egész máshogy viselkedik a vírus mint bárhol máshol a világban.
A kórházban kezeltek száma a döntő, legalábbis azt mondták még nem olyan rég.Az meg majdnem 8000 a hivatalos oldaluk szerint.Szóval elvileg nem szabadna hogy lazítsanak.De szerintem simán lehet hogy megteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!