Időseknek újra vásárlási idősáv?
Figyelt kérdés
Most mindössze 1-2 órás lenne, és Novák Katalin EMMI államtitkár szerint az időseknek fenntartott időn kívül is, bármikor szabadon vásárolhatnának. Akkor mifenének az idősáv?2020. nov. 23. 11:25
1/19 anonim válasza:
Hogy aki fél, az akkor vásároljon. Aki nem fél, az meg mehet bármikor.
3/19 A kérdező kommentje:
Eddig több időpontba mentem vásárolni, hol délelőtt, hol meg délután, minden alkalommal nyüzsögtek az élelmiszerüzletekben az idősek. Maszkot ugyan viseltek, de a pénztárnál bátran nyomultak a közelembe.😄
2020. nov. 23. 11:33
4/19 anonim válasza:
Nyilván nem a kijelölt idős idősávban fognak menni vásárolni, már csak azért sem, hogy megmutassák, hogy nekik nem parancsol senki.
Édesanyám élelmiszerboltban dolgozik, hát mesélt cifra dolgokat róluk.
5/19 anonim válasza:
Visszahozni a nyugdíjas-apokalipszist a lehető legrosszabb húzás. Nem csak az idősek kapják el a vírust, és még jobban összezsúfolni az embereket még szűkebb idősávba a járvány terjedésének a melegágya. Eddig is csak sz.r döntést hoztak a drága führerék és csak rosszabb lett a helyzet mint volt. Javulásnak nyoma sincs.
6/19 anonim válasza:
Én is azt vettem észre hogy mintha mégtöbb idős lenne a boltokban mintha "csakazértis" járnának le vesznek valami apróságot a maszk meg az állukon lóg és belemásznak a se..embe a kasszánál a sorban mert ugye kurvára sietnek csak nem tudom hova :D
7/19 anonim válasza:
4, szintén. Anyukám egy egyszermélyes kisboltot visz, már maga is nyugdíjas, de tavasszal nem egyszer agyalt azon, hogy befejezi, mert napi szinten kiakasztották az idősek. :(
8/19 anonim válasza:
7-es az enyém egy vidéki közepes méretű boltban dolgozik, és mesélte, hogy rengeteg nyugdíjas bemegy MINDEN ÁLDOTT NAP, na ezen kéne változtatni.
9/19 anonim válasza:
Még ha bemegy minden nap... de sokan ott élnek közösségi életet, fél órákat bent beszélgetnek egymással...
10/19 anonim válasza:
Hülyeség a nyuggerek idősávja. Egymástól ugyanúgy el tudják kapni a vírust, mint a fiatalabbaktól. Ez is csak egy látszatintézkedés volt tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!