Miért játszik ilyen tisztán a Fidesz, hogy ők nem mennek bele a sárdobálásba és nem sározzák be az ellenzékieket?
Figyelt kérdés
Nem értem mi ez a puhakezűség a Fidesz részéről. Az ellenzék folyamat szídja meg sározza őket és semmi viszont válasz nincs.
Kormányzó pártként nem értem miért nem vonják be ők is a titkosszolgálatokat meg minden módszert hogy feltárják a gaztetteket és folyamatosan azt súgározzák minden tv-ben
2020. dec. 6. 17:50
21/27 anonim válasza:
Miért sároznák ők az ellenzéket, amikor ők követnek el minden aljasságot az ország ellen? Ha az egész ellenzék egyetértésben ugyanazt mondja, akkor talán el kéne gondolkodni a kritika tartalmán.
22/27 anonim válasza:
Tetszik a tudatlanságod Kérdező!
Az ADÓ,az állam BEVÉTELE.
HA CSÖKKEN,akkor pótolni kell.
Ezt meg is teszi a kormány (a jól teljesítő,tudod...).
HITELEKBŐL foltozgatja a költségvetést.
NÖVEKSZIK az államháztartási hiány...!
"Zseniális" kormányzást folytat a Fidesz! :)
Amit megvet,
azt csinálja.
23/27 anonim válasza:
Nézz bele a Hír TV főhős című műsorába! Lejáratás felsőfokon.
24/27 anonim válasza:
A "HÍRTV" minden műsora KIZÁRÓLAG mocskolódás és sárdobálás...
25/27 anonim válasza:
Nem értem ezt a titkosszolgálatra való hivatkozást, hát nyilvánvaló, hogy csapda volt, ez így van. Orbánkának annyira kinyílt a csipa, hogy adni akartak neki egy tockost, jelezni, hogy tudjuk milyenek vagytok és te is tudod, hogy bőven van még mit megszellőztetni, ehhez tartsd magad. De ez min is változtat? Akik ezt a csapdát állították azok csupán kihasználták azt, hogy milyen ember Szájer!! Nem?
27/27 A kérdező kommentje:
Mi köze a kormánynak a HÍRTV-hez..?
2020. dec. 7. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!