Miért játszik ilyen tisztán a Fidesz, hogy ők nem mennek bele a sárdobálásba és nem sározzák be az ellenzékieket?
Nem értem mi ez a puhakezűség a Fidesz részéről. Az ellenzék folyamat szídja meg sározza őket és semmi viszont válasz nincs.
Kormányzó pártként nem értem miért nem vonják be ők is a titkosszolgálatokat meg minden módszert hogy feltárják a gaztetteket és folyamatosan azt súgározzák minden tv-ben
MI VAAAN?!?
Ekkora troll vagy?
Esetleg,nem Magyarországon élsz?
XD
Most komolyan nem értem a válaszokat..
Folyamatosan támadás alatt áll a Fidesz az ellenzéki pártok, az ellenzéki szavazók és a média nagy része által.
Viszont nem nagyon jut eszembe olyan eset, hogy ilyen módon támadnának és próbálnának lejáratni ellenzéki politikusokat.
Az mondjuk, hogy elmondják, hogy Gyurcsány rosszul kormányzott és most nem való miniszterelnöknek azt ne soroljuk már ide.. tényeket közölni nem besározás.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon vicces troll vagy, kérdező.
Ezért mondta el több baloldali elemző meg politikológus is , hogy szerintünk is titkosszolgálati lejáratás az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!