Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a háttere annak, hogy...

Mi a háttere annak, hogy Székely Gábor vette meg a Neo FM 75-%-át?

Figyelt kérdés

Én azt hittem, hogy ezek az alakok most már talán kissé háttérbe szorulnak. Eddig a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója volt havi sok millióért, mellette a BKV felügyelőbizottsági elnöke havi sok millióért, míg látványosan meg nem bukott. Korábban SZDSZ-es főpolgármester-helyettesként, majd a gazdasági bizottság nagyhatalmú elnökeként is tündökölt. Tehát nagy tudású szakemberről van szó. Most a FIDESZ félreállította a szerencsejáték vonalról is, de máris átnyergelt az egyik legnagyobb kereskedelmi rádióra. Itt a hír és egy másik link Székely úrról:

[link]

[link]

2010. aug. 11. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Valamibe csak bekellett fektetnie a végkielégítését? Nem penészedhet a pénze a szalmazsákban!
2010. aug. 11. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
az egy büdös zsici ne székely
2010. aug. 11. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha Stumpf részesedést vásárol az RTL Klubban, akkor megy a sikoltozás, hogy "Fidesz-diktatúra épül". Ha Székely Gábor megveszi a Neo FM-et, akkor megy az óbégatás, hogy "ezek az alakok" nem tűnnek el.

Az a helyzet, hogy demokrácia van és piacgazdaság. Mindenki szabadon ad és vesz, akár tévéket vagy rádiókat is. Tessék hozzászokni.

2010. aug. 12. 02:10
 4/7 A kérdező kommentje:
02.10: Én attól is ki vagyok akadva, hogy egy alkotmánybíró (Stumpf) hogy lehet RTL Klub tulajdonos (meg amúgy milliárdos). De leginkább azt nem tudom elfogadni, hogy aki 20 éve hatalomra került (Székely, Stumpf) az valahogy sehogy se tud kikerülni onnan, aki meg szerencsétlen kisember maradt, az 20 év múlva még szerencsétlenebb lett. Ez olyan mint a feudalizmusban a nemesség meg a jobbágyság. Nem túl demokratikus...
2010. aug. 12. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:

"egy alkotmánybíró (Stumpf) hogy lehet RTL Klub tulajdonos (meg amúgy milliárdos)"

Úgy, hogy megvette, te szerencsétlen.

A kapitalizmusban ez úgy megy, hogy elég sok minden magántulajdonban van. Pl. a cégek is. A rádiócégek és a tévétársaságok is. Ezeket adni-venni lehet. Mindenkinek szabad. Bizony, még a négerek és a zsidók is adhatnak-vehetnek. Meg még az alkotmánybírók, a kőfaragók és a balett-táncosok is. Na így lehetséges, hogy Stumpfé lett az RTL. Ha ezen ki vagy akadva, akkor az egész világon vagy kiakadva, mert a világ így működik.

Ha a valóság téged kiakaszt, akkor menj pszichológushoz.

Ha nem érted azt a szót, hogy demokratikus, akkor meg nézz utána egy lexikonban.

2010. aug. 14. 04:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4.31!

Most itt kár azt bizonygatnom, hogy jobban ismerem a valóságot, a kapitalizmust és a demokráciát mint te, mert én hosszabb ideig éltem Magyarországon kívüli demokráciákban és piacgazdaságokban is, sőt még ezek elméleti kérdéseit is vizsgáltam a helyszínen. Mindezek alapján veszem a bátorságot, hogy felvilágosítsalak, hogy a fejlett demokratikus országokban például ismerik azt hogy összeférhetetlenség. És bizony elő lehet azt írni, hogy a legmagasabb közjogi méltósággal összeférhetetlen bizonyos tulajdonlás. De ha tévedek, még akkor se biztos, hogy szerencsétlen pszichopata vagyok. De te annál inkább.

2010. aug. 14. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:

15:10

"jobban ismerem a valóságot"

Nem nagyon ismerheted, ha alapfogalmakkal nem vagy tisztában.

"én hosszabb ideig éltem Magyarországon kívüli demokráciákban és piacgazdaságokban is"

Most akkor hatódjak meg? Így 2010 magasságában már kevesen esnek hasra attól, hogy valaki "nyugaton élt, húúú". Nem 1972-t írunk.

"veszem a bátorságot, hogy felvilágosítsalak, hogy a fejlett demokratikus országokban például ismerik azt hogy összeférhetetlenség."

Magyarországon is vannak összeférhetetlenségi szabályok.

"És bizony elő lehet azt írni, hogy a legmagasabb közjogi méltósággal összeférhetetlen bizonyos tulajdonlás."

Elő lehet írni. Meg elő lehet azt is írni, hogy nem összeférhetetlen. Demokratikusan.

"De ha tévedek, még akkor se biztos, hogy szerencsétlen pszichopata vagyok. De te annál inkább."

De jó, hogy ilyen jól ismersz. Szerencsétlen ütődött.

2010. aug. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!