Önző ember lennék, hogy így gondolom?
Sajnos azt veszem észre, hogy az országomban az alsóbb körökben csak a bűnözőket(főleg kisebbségieket azon belül is cigányokat) támogatják. Engem mint tisztességes embert, nem. Ha összeakadok egy kisebbségivel, akkor engem meszelnek el, nem védhetem meg magam. Nem véd meg senki. Szerencsre nem borsodban lakom, de lassan már itt Pesten is egyre jobban terjed a "szuper közbiztonság".
Lehet sokan leugatnak majd vagy nagyképűnek tartanak a következő mondataimért: szóval én eléggé kreatívnak érzem magam, sok visszajelzés alapján is az vagyok. Keresett vagyok szakmailag, nagyon sok jó ötlettel rendelkezem, amit beteljesítek ha elég ügyes vagyok, akkor pedig kitörhetek innen. Illetve már most sem vagyok annyira szar helyzetben, eléggé jól keresek még alkalmazottként is, csak felfelé vezet az út úgy érzem.
Ha sikerül egy jobb fokozatba lépnem(de hülyén fejezem ki magam), akkor kikerülhetnék az ilyen témák hatóköréből. Ergó mint a sznobok. Nem járnak tömegközlekedéssel, nem járnak állami iskolába a gyerekeik, olyan helyen laknak, ahol nyugi van, nincsenek cigányputrik a közelükben, stb.
úgy érzem, hogy ha ezt elérem, akkor a leghelyesebb az lenne, ha leszarnék mindenkit aki lent maradt, kivéve családtagokat, közeli barátokat, stb.
Az a problémám, hogy körbenézek, és azt látom, hogy a legtöbb ember a többi ellen dolgozik, miközben szarabb lesz neki is. Miért támogassam őket? És azokat is akik birkaként megalázkodnak, ha kiállnék értük, akkor lesütik a szemüket és inkább tovább mennek?
vajon én vagyok önző, hogy kicsit berágtam az emberekre és az lenne az igazi megoldás, ha szarnék rájuk? Leszarnám, hogy hetente több magyart ölnek meg cigányok rasszista indítékkal, azt is, hogy magyarok magyart és leszarnám, hogy a rendőrök is szarnak az egészre, és leszarnám, hogy sokan el sem hinnék és nem az áldozatokat védenék? Leszarnám, hogy sokan elvesztenek mindent mert bedőlnek a hülyeségnek. Nekem meglenne minden jó, ha nagyon gáz lenne itt a helyzet, akkor meg kiköltözök külföldre és távolról nézem az eseményeket.
A gond, hogy egyszer leszarnék mindenkit, a másik percben meg segíteni akarok. Vajon helyes lenne ezt kigyomlálni magamból?
tartalomjegyzéket pls...
na végigolvastam... szóval majd mond a nevemben is hogy Zikhejj májn brúder!
nem teljesen érted. nézz körbe, az emberek többsége hálátlan és hülye. ha jót akarsz tenni, még a végén téged utálnak meg.
Olyan mint a boszorkány korszakban. Ha pl valakit meggyógyítasz mert értesz hozzá, akkor rád kiáltják, hogy boszorkány és elégetnek.
sok olyan dolgot teszek vagy tervezek amivel másoknak segítek, a gond az ,hogy nem tudom van e értelme.
Erre csak Petőfi idézettel tudok válaszolni:
„A szőlőszem kicsiny gyümölcs,
Egy nyár kell hozzá mégis, hogy megérjék.
A föld is egy gyümölcs, egy nagy gyümölcs,
S ha a kis szőlőszemnek egy nyár
Kell, hány nem kell e nagy gyümölcsnek,
Amíg megérik?
Ez belékerűl
Évezredek vagy tán évmilljomokba,
De bizonyára meg fog érni egykor,
És azután az emberek belőle
Világ végéig lakomázni fognak.
A szőlő a napsugaraktul érik;
Míg édes lett, hány napsugár
Lehelte rája élte melegét,
Hány százezer, hány milljom napsugár?...
A földet is sugárok érlelik, de
Ezek nem nap sugárai, hanem
Az embereknek lelkei.
Minden nagy lélek egy ilyen sugár, de
Csak a nagy lélek, s ez ritkán terem;
Hogy kívánhatnók tehát, hogy
A föld hamar megérjék?...
Érzem, hogy én is egy sugár vagyok,
Amely segíti a földet megérni. (...)"
Szerintem válogasd meg azokat akiknek segíteni akarsz.
Akikben látsz lehetőséget, hogy hálát adnak neked, és hogy ők is jobbat akarnak (nem csak maguknak hanem a többi embernek is) azokat támogasd.
Aki hülye, idióta és hálátlan azzal ne foglalkozz (szard le).
Ne a szikes talajra locsold az értékes vizet hanem a termőföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!