Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan törvény...

Támogatnátok egy olyan törvényt, ami hazaárulónak minősítene minden külföldön dolgozó magyart, aki utána még haza is jön elkölteni az euróját?

Figyelt kérdés

Felnevelte a magyar állam.Fizette az egészségügyi költségeit míg tanult.

Tanulmányi ideje alatt, családi pótlékot, egyéb támogatásokat kapott állami vagy önkormányzati szinten.

Majd egyszer csak gondol egyet és külföldre megy, és nem itt termel adót, hogy az ország virágozzon.

Az ilyet hazaengedni sem kellene, maradjon ott ahol van.

Ha következő választásnál is hatalomra kerül a fidesz lesz valami hasonló törvényre kísérlet?

2020. dec. 4. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, van egy észak Korea nevű ország, szerintem a magad fajta nemzethy pszichopaták ott baromi jól éreznék magukat :D
2020. dec. 4. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Felnevelték legelsősorban a szülei. 18 éves koráig nem volt jogilag önálló, bármilyen állami támogatásban részesült is. Én semmilyen ilyen intézkedésnek nem vagyok híve, de 18 év alattiaktól bármit elvárni az alapvető emberi tiszteleten túl erkölcstelen. Senki sem kérte az életet, senki sem kérte, hogy ebbe a Meseországba szülessen.

"haza is jön elkölteni az euróját"

Azért lássuk be, ha adót itthon nem is fizet, azok a ráadás eurók talán többet is hoznak. Ha már annyira anyagias vagy.

2020. dec. 4. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
11: Észak Korea túl liberális neki. 10 féle frizura is megengedett. Rothadó liberalizmus az is...
2020. dec. 4. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

A jelen helyzetben nem támogatnám.

Miután megbüntették az összes állami vagyont eltékozló bűnöst ÉS lefoglalták tőlük a lopott, elcsalt nyereségüket, KÜLFÖLDRŐL is, és visszaadatták a magyar államnak, azután beszélhetnénk róla.

Amikor pl. a Szabó Tamás már nem hantázhatna, hogy ő bizony megbízott a kiszvezető haverjában. Amikor a Varga-Damm már nem beszélhet MÁSOKRA, hogy mit csináltak a közvagyonnal.

Amikor a devizahitelre kényszerítő bankosok meglakoltak az egyszerű emberek félrevezetéséért.

Azután elővehetjük a MA külföldön dolgozókat, azelőtt nem.

2020. dec. 14. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Még egy troll.
2020. dec. 15. 15:39
 16/16 anonim ***** válasza:
89%

Talán olyan országot kéne teremteni, ahol az állampolgárok helyben maradnak.

Tegyük fel: Ha van egy feleséged, akit ütsz, versz, erőszakoskodsz vele, ne lepődj meg, ha elhagy. Ha nem akarod, hogy elhagyjon, bánj vele legalább nagyjából jól - emberien.

Na ez lenne sokak kérése az állammal szemben is, hogy valami élhető legyen itt. Én pl erősen gondolkodom rajta, hogy ha a Fidesz nyer '22-ben is, akkor külföldön keresem meg a kenyerem majd. Aztán ha kérik az egyetemi éveim után a tandíjat a képzést követő 20 év után (államis vagyok most), úgyis ki fogom tudni fizetni.

2020. dec. 30. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!